Martina Martina Martina Martina

Jag sitter här som en skakad sockerdricka och bara bubblar! Om en timme är Martina här och det börjar klarna upp gällande nyår. Härligt säger jag bara! Är så himlans glad, kanske finns ytterligare en orsak men det ska vi inte gå in på här. Inte än iallafall, haha. Musiken strömmar ut ur mina högtalare och jag är ritkigt glad. Ja riktigt lycklig är jag, jag älskar alla de här känslorna!


Snabb-jul

Kind of bad uppdatering ett tag nu men julen är så mycket bättre om man struntar i datorn! Här kommer en fin snabbresumé av min jul

23/12
Hela familjen är hemma nu förutom Jenny (Andreas flickvän) och det äts julbord och alla bara myser.

24/12
Hem till Linda och Björn för att fira jul (japp jag tyckte att det var jobbigt att gå ut för att fira jul när jag hellre sitter hemma och firar jul och slipper gå ut i kylan...) och det var mysigt. Fick många fina julklappar och de julklappar jag gav blev riktigt uppskattade verkade det som, eller jag hoppas det iallafall. Det enda felet med julen är att man blir så himlans mätt och att man inte hinner äta allt man vill. Det var nog därför nattamaten uppfanns. Hihi.

25/12
Hemma igen och en ny tradition satt bra tyckte mamma och lagade kalkon till oss. Jättegott var det och som pricken över i:et på en lyckad kväll tittades det på Mamma mia som mamma fått i julklapp och spelades spel. Ganska svårt spel var det men jag kom iallafall 2:a eller 3:a så jag får vara nöjd tror jag.

26/12
Mellandagsrean är i full gång och jag lyckas hitta en ny tröja, en mössa och en badräkt. Dock var varken mössan eller badräkten på rea men så kan det gå. Tillbaka hemma åt vi julbord och sen gick jag och la mig en stund. Eller ja, två timmar sov jag för att sedan följa med familjen till Sterner och Eva för kaffe och tårta.

27/12
Bio med min lilla Kim idag och den var toppen! Vi såg på Australia och den rekomenderas starkt. En bra blandning av lite olika genrer tycker jag. Därefter åkte jag hem till Linda och åt mat och spelade lite spel. Trevlans!

28/12
Slappdag och jag tror inte jag har gjort något vettigt faktsikt. Eller jag har ju faktsikt tvättat en stund och det var väl duktigt ?
Kollat lite på film idag igen och snart är det dags att klä på sig. Förresten, nu har Martina biljetterna hem till mig och imorgon klockan kvart över nio står jag på stationen och är sådär lycklig som jag alltid är när jag får besök av min älskade vän! <3

That's what friends are for


Andreas



Dagen har varit riktigt bra, vaknade vid 12 och julpyntningen var ett faktum. Ja mamma hade tydligen inte velat väcka mig för att jag skulle bli sur och inte vilja julpynta... Sen kom Andreas hem från Lund och gjorde dagen toppenbra! Nu sitter jag här och väntar på att han ska prata klart i telefon med Jenny och så ska vi göra en musikquiz. Hihi jag gillar min bror!


Dan före dan före dan före dopparedan

På onsdag är det julafton och jag har inte ens lite julkänsla i mig än. Har jobbat med julklapparna hela dagen och slagit in både mina och mamma och pappas julklappar, det tog ett tag faktiskt. Sen får jag väl fixa det sista på måndag, tre stycken julklappar kvar och två födelsedagspresenter. Usch vad jag kommer att bli pank efter detta men som tur är får jag nya pengar den 28:de. Men tror inte att jag tänker köpa upp allt på mellandagsrean som vanligt utan sparar nog detta till första stockholmsresan eller vaför inte andra, då kan jag ju handla som in i bomben, haha! Iallafall snart kommer Jakob och Tuva hit och vi ska mysa hela kvällen!


Music is me


Fy på lilla mig!

Har haft en såndär stressdag som egentligen inte varit stressig och intalat mig att jag inte hunnit blogga något och suttit och spelat spel istället. Hmm jadu, sånna dagar behövs väl också kan jag tänka mig. Förlåt för den usla uppdateringen iallafall. Idag har här sovits på tok för länge, städats, tvättats, körts bil och skrivits uppsatser. Ja jag orkade ju inte fixa klart min religion innan jullovet och idag var absolut sista inlämningsdag så nu är den inne. Kändes ganska oseriös med mina fina påhittade ord som kuligion men mamma tyckte att det var bra när jag hade med dom eftersom det blev lite roligare så. Nu sitter jag och tråkar här och pratar med Martina-fina! Och musik såklart! Idag är det Lars Winnerbäck som strömmar ut från mina svarta högtalare. Ni ska få lite musiktips snart, ska bara leta upp länkarna till youtube först. Puss och kram!


Jullov

 

Idag tipsas det om jullåtar! Helt klart att jag och Martina kommer att dansa till de här i jul! hehe ha det så bra, nu är det snart julfest på kanoten.

Min dag

Hemma efter dagens alla bravader! Ska snart sätta mig med mina religionsuppgifter men är så himlans trött just nu. Som ni vet så blev det inte allt för mycket sömn i natt men försökte ta igen det på vägen hem från Varberg i bussen. Bra gick det inte iallafall... Direkt efter skolan åkte jag hem till Linda och Björn och barnen för att baka pepparkakor. Jag älskar att baka pepparkakor! Iallafall innan jag börjar. Haha tycker egentligen att det är skittråkigt men vill man ha degen så får man väl offra sig på att baka några stycken. Gott var det iallafall, haha! Direkt därifrån sen till gymmet och direkt tillbaka för mat. Sen blev det ju såklart bonde söker fru! Haha, klockrent faktsikt. Well, lyssna på låten som jag laddade upp nyss, massor med bra!


You don't know me and you don't even care


Grimeton

Sitter i skolan och är helt sjukt trött. Som vanligt grät jag sönder igår till titanic och kunde minsann inte sova på ett tag. Kul? nej inte direkt faktiskt. Började iallafall dagen med ett besök på Grimeton utanför Varberg som är ett av Sveriges världsarv. Vi håller på med ett projekt tillsammans med dom och halmstad högskola och jag, Alex och Dorf ska sända live därifrån någon gång i januari när de har än sändning med morse-radion. Lite läskigt känns det när det kommer att vara folk från hela världen som kollar på det men det ska nog gå bra. Nu sitter jag på automatik och vi ska göra våra egna mottagare så att vi själva ska kunna ta emot deras morsesignaler. Hmm, inte heller det är så kul. Men något som är kul är att min lilla Martina kommer hit snart, kan det bli bättre eller? Usch vad glad jag blir! Nu börjar lektionen minsann så hejdå sålänge!


Todays song



Håkan Hellström, så underbart bra!

Titanic



Sitter och vänta på att klockan ska slå nio och filmen ska börja. Senast jag såg den filmen var med Kim, kommer ihåg den dagen som om det var igår. Där satt i i soffan på tredje våningen hemma hos henne och grät. Vi turades om att klia varandra på ryggen eftersom det är bland det bästa som finns. Till det hade vi massa ben&jerry glass och ostbågar och läsk. Film, en av mina bästa vänner och en massa onyttigheter. Det gillar jag!

Every song ends

Fattar inte varför alla stirrar upp sig så för en liten jordbävning. Jag menar tjena!? Det kan ju inte varit allt för stort eftersom jag sov mig igenom det... Iallafall så sitter man här efter en "lång" dag med julkänsla i kroppen, 1 skoldag kvar sen är det lov och man kan börja vila ut sig ordentligt. Väl tillbaka till skolan lär det bli mycket jobb såhär sista terminen men vad gör väl det? För det kommer hända så himlans mycket, bra och dåligt. Haha så det så!

     

Glad liten Johanna

Sitter i skolan och väntar på religionslektion, men tänkte att jag kunde börja lite tidigare så att jag kanske hinner klart med skiten idag... Har haft kemiprov och det gick nog bra tror jag, sen efter skolan blir det till att hjälpa Jonatan med hans mattebajs. Haha för övrigt är jag sjukt glad för det är bara 2 dagar kvar till jullov och 8 dagar kvar till julafton. Happy faces! Sen kan man ju inte låta bli att vara glad över att allt som har med kemi att göra kan glömmas bort och det är bara matte E kvar. Tack för det! hehe sen att det bara är 101 skoldagar kvar innan studenten också. Gaah vad jag är glad!


Her eyes like silver suns


plugg och träning och plugg

I eftermiddag har det pluggats en hel del inför kemiprovet imorgon och sen blev det en liten tur till nautilus när jag kände att jag behövde en paus. Nu sitter jag här och väntar på mat och är allmänt jättehungrig. Har också köpt med mig en stor påse godis hem till plugget ikväll. Bra va? Eller kanske inte så bra för figuren men vafan!? Den ändrar sig inte av det ändå. Haha, puss och kram


Happy faces

Sjukt bra dag idag! Jag som var 100% på ett IG på matte D hade fel och detta besked började dagens braigheter (fint ord va!?). Detta följdes av att jag förmodligen kommer att få MVG i religionskunskap och att jag faktiskt har lust att plugga kemi inför imorgon. Om jag inte hade varit så glad hade jag nog åkt till sjukhuset för att kolla att jag mådde riktigt bra. För jag hatar verkligen kemi! Hoppas inte Lizette läser detta nu för då åker väl mina betyg nerför som ett barn i en rutchkana. Haha naej kanske inte. Iallafall så blir det plugg en stund framåt nu och sen kanske träning, måste fixa med lapparna som barnen ska få ut ikväll (hur ska dom få dom? jag ska inte dit...) Jaja, Happy faces säger jag bara!


Bilder från skolan i 1:an eller 2:an tror jag.


Svenska hjältar

I brist på annat satt jag och mamma och zappade runt på tv:n och hittade "Svenska hjältar-galan". Man kan ju inte hjälpa att man blir berörd, helt underbart bra att den sänds så att lite "vanliga" människor som faktsikt gjort något speciellt och som gjort så bra saker får sin stund i rampljuset för det har de förtjänat. Såg inte hela men såg bland annat han som hade sett någon som stod och vinkade och sen hjälpt en hel familj ut ur en brinnande lägenhet. Sådana människor beundrar jag, sån vill jag också vara!


Dagens låt


Dagar

Vissa dagar är bra och vissa dagar är det inte, vissa minns man som om det vore igår och andra försvinner allt eftersom dagen passerar. I vilket fall så är alla dagar viktiga eftersom alla dagar är en del av mitt liv. Dagen som gått kommer förmodligen att glömmas bort senast i övermorgon men just nu är den det viktigaste som händer i mitt liv. För utan denna dagen skulle det inte bli några andra dagar eller hur skulle det bli då? Man måste må dåligt för att kunna känna känslan av att må bra och man måste vara ledsen någon gång för att kunna vara glad. Jag har kommit på ett av mina kommande nyårslöften idag/i natt. Jag ska bli bättre på att ta vara på dagen, hur den än ser ut eftersom jag vet att den kommer påverka mig. Min dag idag har varit konstig, jag mår inte riktigt bra men jag vet inte varför. Har känslan av att inte räcka till och det känns som att det är ett stort hål i min mage. Men jag har bestämt mig för att gilla det, med lite musik och en massa onödiga tankar kan man nog få det att bli bra igen.


Mysfaktor HÖG

Mysdag med paddling i snön och barnpassning på hög nivå. Ja dagen har varit lyckad, började med ett paddelpass och det var helt vindstilla medans snön sakta föll ner på näsan. Isig sprang jag upp och bytte om och åkte hem till mina små barnpassningsbarn, Jakob och Tuva och mysigt var det kan jag ju säga. Båda barnen var jätteglada hela tiden och det blev till att spela spel. Gillar att leka med dom för då får jag visa hur barnslig jag faktiskt är. Haha! Idag vill jag hälsa faktiskt "Jag vill hälsa till min bästaste vän, Martina i Jönköping! *Vinkar sådära jättemycket faktiskt*"


Grattis på födelsedagen mormor.

Idag skulle mormor fyllt 83 år. Grattis på födelsedagen, jag hoppas att du vet om att jag tänker på dig och att jag önskar att du har det bra där du är nu. Jag älskar dig.

Till min kära lilla ovetande vän

Alla vet väl vem Pontiak är?


För de e najs

Goddagens alla glada små barn, idag har vi fått önskemål om att det ska diskuteras tomtar och blå kaniner. Så vi börjar väl med tomtarna. Tomtar finns och lever på nordpolen. Självklart finns det bara en som är tomte och han får hjälp av sina små nissar samt en hel del pappor världen över. Tomten är mysig tycker jag och det finns nog inget barn som inte litar på tomten till 110% Det som borde förbättras är kläderna, mera rosa till tomten! Sen de blåa kaninerna, dom finns inte ansa. Om du ser blåa kaniner tycker jag att du borde söka hjälp, ta med dig Vanja så får ni det båda uträtt! Mohahaha, ni sa ju att ni var säkra på att jag skulle skriva något elakt om det så då kan jag ju inte göra er besvikna. Iallafall så har dagen bestått av skola, sömn och träning. Nice och här kommer något mer som är nice...


Önsketänkande

Nationellt prov idag men det orkar jag inte prata om. Kom hem och la mig i soffan men blev sedan uppdragen av mamma och pappa som tyckte att det var en bra idé att gå och träna. Hmm tänkte jag men jag följde med och körde världens pass! Ni skulle bara se vilka muskler jag har nu. Haha, önsketänkande! Nu är jag trött och har precis fått lite tips av Sterner på bilar han kan fixa till balen. Nice säger jag! Har lite dålig motivation till bloggen just nu, ge mig inspiration!

Ane Brun - True Colours


Snart är det jullov

Skolan är igång igen efter helgen och jag är 100% säker på att jag har sömnbrist! I fredags blev det hemmamys med mamma och pappa och i lördags var jag hemma hos Linda och barnen och gjorde julgodis. Himlans mysigt det där. Igår var det en hel massa som hände. Började dagen på gekås en SNABBIS som var typ 30min eller nått. Mamma skulle köpa nya ljus och lite sånt. Efter gekås bar det vidare till vår första överraskningsvisit hos min kära gudfar Valter. Tyvärr såg han mig genom fönstret och det blev inte den överraskningen som jag hade tänkt mig. Men han blev ändå jätteglad och gud vad han är stolt över mig. Alla som kom in i dörren fick snabbt höra "Min guddotter är här" och sen när vi presenterades var det "Det här är min guddotter Johanna och det där är henne föräldrar". Haha och alla som var där kom fram och sa att jag var så söt och att de hade hört så mycket om mig. Iallafall så gav jag honom ännu ett nytt kort. Det hade blivit lite av en tradition att ge honom ett kort varje år och han blir alltid lika glad. Trevliga vänner hade han också men vi hade ännu en överraskningsvisit att göra. Nämligen i Borås hos hans tvillingbror Evert och gissa om de blev chockade? Helt otroligt roligt att se deras miner. Iallafall hemma typ vid 22 igår och satte mig och kollade på andra avenyn, smart Johanna! Kom i säng vid 1 eller nått och idag orkar jag nästan ingenting. Sen är mitt öga svullet. AJ!


Studenttävling

Började dagen med studenttävling, rockband som vi vann lite fint. Jag på sång, Jonas på trummor, Dorf på gitarr och Olsson på bas. Duktigt av oss tycker jag! Iallafall efter det var det labb och sen stack jag hem. Väl hemma övertalade jag min kära far att följa med mig till kanotklubben för att jag ville paddla och snäll som han är så följde han med och frös i båten. Köpte med oss fika hem och har nu suttit och myst i soffan en stund. Sånna här dagar vill jag ha oftare! Hihi Nu ska jag plugga matte...


Sagoförklaring

Ja det känns som att det krävs en liten förklaring till förra inlägget med sagan. Haha ja vi gjorde en sån där saga som man skriver varannat ord och diverse människor har varit med och skrivit. Jag tyckte iallaflal att den blev riktigt rolig faktiskt! Haha men alla har ju inte samma smak som mig och Emmelie... Iallafall snart ska jag cykla ner till kanotklubben för att titta på min nya kanot som pappa varit och hämtat och sen ska jag ut och paddla en stund och sen kanske springa!? har egentligen ingen lust till det men blev övertalad av min kära mor... jaja förresten någon som har nått roligt som man kan ta upp här i bloggen? Känner att det börjar bli lite för seriöst och vardagstråkigt...

Kollade förresten igenom datorn innan idag och hittade en massa roliga bilder så nu får ni ett litet fotoalbum.

2004 och jag var stenhård och obesegrad som kanotist


2005 och jag tyckte nog seriöst att jag var snyggast i världen och fjortispooserna började ta plats på bilderna. Nina och Kim var mina poolers och vi var ascoola.


2006 och färdigutvecklad fjortis och bästa vännen heter numera Sofie, även Hanna och Lisa var populära. Jag kör även mitt första NM med ungdomslandslaget


2007 och fjortistakterna hänger kvar. Kör mitt andra NM med ungdomslandslaget och spenderar nästan hela sommaren borta. Jag lyckas även förstöra mitt knä.


nej nu får det räcka för nu har jag inte tid längre! Puss hej

Aloha!

Sitter i skolan och redovisningen gick prima ballerina. Så himlans bra vi var! Vi vann i kategorin "Snyggast layout" och vi kom på delad 1:a plats i kategorin "Bäst information" vilket faktiskt var de enda kategorierna som fanns. Hihi, duktigt va? Nu har vi haft lunch och vi börjar inte förrens om 20 minuter så vad finns det för bättre att göra än att sitta och skriva lite i bloggen samtidigt som Torbjörn lite irriterande sitter och petar på min arm samtidigt som han säger "Pet, pet, pet, pet... osv". Ja man kunde ju tagit bort det där petandet men annars låter det som en bra sysselsättning tycker jag. Torbjörn har äntligen erkänt, han är en tönt! och Wedding fyller 18, grattis till honom. Så nu har jag fått med det också! Visst känns det bra när man är snäll mot andra? kanske borde testa på det lite oftare haha. Idag kommer min nya fina kanot som pappa är iväg och hämtar just nu. Åhhhh vad jag längtar, tänker minsann gå ut och paddla även om det är bäckmörkt när den kommer till Halmstad.

Nu ska jag och Malin göra en av våra bästa sagor, enjoy:
OBS BARNFÖRBJUDET PGA AVBROTT AV EMMELIE!

Ture bodde ute bakom tre dass. Men där trivdes Ture mycket eftersom det fanns en plats som han gillade. Platsen luktade som det hade gjort något drickbart men det var fel.
Ture älskade att röka sin hasch som också luktade gott. När Ture sov kom en gumma och tog Tures hasch så då började Ture skrika och sparka och dra och gumman sprang mot stranden och brände sig och rökte haschen och hela staden blev hööög. Då hade rymdaporna skitkul för Ture började strippa! Fy vad det var snuskigt. Gumman skakade på den lille och Ture blev lycklig på bordet. Alla gillade Tures strippshow men barnen började skratta när de såg den lilla masken som satt på äpplet som gumman slickade på. Gumman tyckte att rumpan smakade väldigt skumt men ändå åt hon äpplet.
Hasch äger! Skrek folket när Ture gjorde ballongdansen. Då var det lite naket och oroväckande tyckte snigeln oskar när han sög på påsen...


Uppe med tuppen

Godmorgon, tänk att jag faktiskt är vaken idag. Visst känns det underligt att lilla jag kommer i tid till skolan. Eller ja det vet vi ju inte än för jag måste typ cykla snart och jag har ju inte klätt på mig än men så är det ibland. Idag kommer min kanot!!! Iallafall snart ska jag som sagt till skolan och ha redovisning det första jag gör. Vi ska redovisa vårt studiebesök på klinisk kemi på sjukhuset. Det ska bli nice minsann.. Och sen ska jag självklart skynda mig till kanotklubben för att kolla på hur kanoten ser ut. Tihi, det blir nice!


Japp nu är jag vaken men
alla vet ju att jag trivs bäst
sovandes i sängen...

Jag älskar min pappa!

Goddagens, idag har varit en sån där "oj-vad-trött-man-kan-vara-då-dag". Fick nästan sitta och hålla uppe mina ögon under lektionerna och det är ju lite jobbigt faktiskt... Iallafall så fick jag sluta tidigare idag så jag åkte hem och sov. Tror att det behövdes för att jag skulle orka träna lite senare. Så nu har jag tränat och har även bestämt med pappa att han ska åka och hämta min kanot imorgon. Oj vad bra han är! Jag tror inte att dagens inlägg blir så mycket längre för jag är trött och vill sova! puss och kram

Världens bästa pappa!


Not so happy evening

Hemma från Eurostop hotell med äcklig mat och irriterande diskusioner! När det kommer till maten så bjöds det på pyttipanna innehållande potatis, någon äcklig krydda och korv. Usch, jag åt nästan ingenting. Som tur var så gjorde pappa mat till mig här hemma innan, han är så himlans bra!  I vilket fall som helst så har dagen varit bra förutom detta. Puss och kram

Happy day

Goddagens alla underbara små människor! Är på toppenhumör trots det kalla vädret och regnet som duggar ner i ansiktet på mig när jag cyklar och händer som förfryser. Efter skolan idag så åkte jag hem till Linda och barnen och spenderade några timmar där med positiv respons från båda barnen. Det är först nu som lilla Tuva har börjat säga vad hon tycker om saker och hon sa att hon tyckte om mig jättemycket! Hoho, då blev jag glader. Sen klädde jag ut dom till Pippi och Ior och de blev så fina så... Iallafall snart ska jag på möte och jag hoppas att inte mitt humör sänks av att träffa min ibland väldigt lama kanotklubb men jag skriver mer senare. Puss och kram!


pretty good day so far!

Sov till kvart över 9 och tog en skön dusch sen kunde jag ju inte dra mig för att sätta på datorn en stund och kolla mina mail och gissa vad? Haha jag hade vunnit tävlingen som blondinbella annordnade. NICE! säger jag då. Iallafall så kände jag att jag var tvungen att dela med mig till er med detta för jag är ganska glad faktiskt. Hehe jag gillar almanackor! Hihi men nu är det en kvart kvar tills jag börjar och jag har inte ens klätt på mig. Ganska dåligt faktiskt och stressigt så hej då!

RSS 2.0