Distriktsmästerskap

Åker till Lidköping om några timmar för att tävla där imorgon. Det är DM som gäller och där gäller ju inget annat än att vinna kan man ju tycka. Kommer ihåg när jag var mindre och det var riktigt hård konkurrens på den tävlingen. Det var jag, Klara och Agneta som körde och båda de två är ett år äldre och fortfarande riktigt duktiga. Sen när vi började bli lite äldre struntade dom i DM, vilket var synd. Särskillt nu när Kim också är så duktig. Jaja, man får prioritera sina tävlingar och jag kör denna tävlingen bara för att komma i toppform till nästa helgs tävling i Jönköping. Där ska alla klasser slås ihop så att det bara finns en herr- och en damklass. Spännande det där, jag går ju upp i seniorklassen nästa år. Men nu måste jag nog fortsätta packa om jag ska hinna bli klar innan vi åker. Jag kommer nog inte kunna uppdatera i Lidköping men till allas glädje är jag hemma redan imorgon kväll och denna gången loooovar jag att det kommer bilder och resultat!

This is the year


A few words

Har inte mycket att säga idag, jag är ganska trött och ska snart gå och lägga mig och kolla på twiligt hade jag tänkt. Men innan det blir det *tadatadaaaa* sims! Godnatt

I'm a geek

Hallå där, idag har varit en ganska trist dag. Eller ja, jag tycker ju att den har varit kul men jag har nog i princip spelat the sims hela dagen. Höhö, jag vet, dag är en nörd... Har hunnit med att tvätta lite och träna också men det har varit knappt haha. Jag orkade faktsikt inte gå upp i tid imorse heller, fy på mig! Inte förrens klockan slagit 12 var jag uppe och klädde nog inte på mig förrens vid 16 elller nått. Jaja, that's life!

Imorgon skulle jag ha antagningsprövat/mönstrat i Kristianstad men det blev inte av eftersom jag inte ville när de inte kunde erbjuda någon tjänst efteråt. Så istället ska jag ta det lite lugnt, kanske städa mitt rum (som om jag ens skulle tänka tanken imorgon när jag vaknar? jag hatar ju att städa!) och träna såklart. Nu är det sovdags små barn, godnatt!


I'm just talking

Vet ni vad jag har gjort? Jo, jag har varit och hämtat hem mitt sims-spel från Jonatan så ni kan ju själva gissa vad jag ska göra i natt... Haha träningen gick fint och barnen verkade nöjda, har ringt en hel del samtal för att fixa med framtiden. Oj, vad viktig jag låter nu. Framtiden. Det är ett ganska stort ord. Man kan mena framtiden som i morgon, framtiden som om några år, framtiden som i resten av livet eller kanske ännu längre. Visst känns det konstigt, lilla jag med ett så stort ord. Det är nästan som evighet, det är också ett sådär stort och luddigt ord. Nej, nog tjatat om det. Nu vill jag spela sims!

vi kom aldrig i mål

Det hanns inte med något inlägg igår kväll, vi kom hem så sent så jag orkade helt enkelt inte. K2:n gick dock inte så bra faktiskt, det var riktigt höga vågor och vi körde utan kapell så efter 100m gick vi rakt neråt mot botten. Så det blev till att hoppa ur lite snabbt och hålla upp kanoten tills båten kom och skulle hjälpa till. Men när båten väl kom så var det två småflickor som skulle lyckas hålla upp en vattenfyllt K2, hmm no way! Så jag och ansa fick stanna en stund till i vattnet och därefter orkade vi inte fortsätta med tanke på att det skulle hålla på i ca två timmar till. Istället fick det bli en dusch och sedan sitta och titta på hur alla andra sjönk och badade hela tiden. Trevligt, trevligt! Nu sitter jag här och jag och pappa ska alldeles strax gå ut och köra lite. Sen ikväll blir det träning såklart, har världens bästa pass på g till mina små barn. Gosh, jag är nog världens bästa tränare tror jag. Höhö, nej nu får det vara slutskrytit! Vi hörs senare


I haven't told you yet but I'm gonna be with you


Maraton SM

Nu  var mitt K1 lopp avklarat och jag hade ingen motivation alls att fullfölja men det gjorde jag och slutade på en femteplats, men till mitt försvar har maraton aldrig varit min grej direkt. Men 2 mil körde jag idag och tog det hela som ett träningspass och imorgon gör vi om hela alltet fast i K2 med Ansa. Det ska bli roligt! Efter loppet idag gick jag på massage och kiropraktik och det gjorde seriöst bajsont, grät som ett litet barn på massagedelen medans kiropraktor-delen var helt okej. Får se om jag vågar göra om det imorgon, känns riktigt bra nu iallafall. Nu är det sovdags för mig men vi hörs imorgon, det lovar jag!


Sollentuna/Waxholm

Det visade sig vara populärt när jag började uppdatera bloggen igen så god morgon på er. Statistiken gick ju upp direkt och det gillar vi ju. Nu har jag iallafall precis vaknat och ska snart äta frukost, ja frukosten är ju dagens viktigaste mål eller va? Nej egentligen hatar jag frukost men man är ju inte dum och kör ett maratonlopp utan att ha ätit. Ja, ni hörde rätt. Det är maraton-SM här uppe i Waxholm och jag av alla personer ska köra, inte för att jag tycker om maraton särskillt mycket men jag gillar när man får hoppa ur kanoten sådär clashigt vid lyften. Ska se till att ni får se lite bilder också. På tal om bilder så har jag ju tonvis med bilder från NM som jag tänkte lagt ut men jag orkade inte, vill ni att jag gör det? Har iallafall inga bilder här på den här datorn så detta blir ännu ett tråkigt bildfritt inlägg. Men gråt inte för det, för den som väntar på något gott.... Usch vad jag inte tycker om den frasen! Men nu ska jag iallafall äta frukost och sedan blir det en tripp till tävlingsplatsen. Wish me luck!

I'm leaving... again

Jag har planer på att bli bättre på att uppdatera här på min lilla blogg faktsikt. Det känns lite som att man lika gärna kan lägga ner bloggen ifall man inte skriver i den så då väljer jag att skriva! Dagen ser ut som följande, jag måste packa och ikväll åker jag till Sollentuna/Waxholm på tävling. Eller ja, jag ska ju bo i Sollentuna hemma hos Petra och så tävlar vi i Waxholm. Så det så! Nu är det iallafall dax för mig att börja packa och kanske äta lite lunch, det tycker jag låter bra! Vi hörs nog när vi är framme eller på vägen någonstans.


You're driving to fast, you're driving to far

Idag då? Jo idag har jag faktiskt kört min första körlektion någonsin! Det gick fint och jag har redan bokat både riskettan och risktvåan och Lasse sa väl att det inte var jättemycket som behövdes innan teorin och uppkörningen. Det gjorde mig glad ska ni veta! Därefter har det inte hänt så mycket faktiskt. Var på klubben en stund och skulle träna ungarna men det åskade så vi sket i det! Nu ska jag gå och lägga mig för i helgen åker jag till Waxholm på maraton SM och då behöver man vara utvilad! Haha vad seriös jag låter... Nej, jag har faktiskt lite filmer och en tv här på rummet så det blir väl en film om jag orkar.


I'm proud of myself

Jag är ganska dålig på att uppdatera just nu, det erkänner jag! Men ni får väl få en liten snabb beskrivning av vad som hänt sedan senaste gången jag skrev här. Jag har bland annat tävlat i Bengtsfors, varit iväg med landslaget både på läger och på NM i Danmark samt varit iväg på jobbintervju på burger king. Så jag antar att vi börjar med Bengtsfors.

Vi åkte bil i fem timmar för att komma fram till vår camping som gjorde mig riktigt besviken. Vårt rum var hur litet som helst, det var bara två våningssängar och en liten byrå som fick plats där inne och så var det en smal gång där man kunde gå till huvudändan av sängen. Gissa om jag var glad eller vad? Nej inte direkt faktiskt! Men jag bet ihop och helgens tävlingar gick hur bra som helst. Tog inte i särskillt mycket utan tog det ganska chill eftersom det var dags för NM helgen efteråt men jag tog hem segern i vilket fall som helst i både 200m och 8000m. Ganska nice faktiskt! När jag kom hem sent på söndagskvällen var det inte mycket mer än att tvätta och packa om som gällde för på tisdagsmorgonen var det återigen dags att lämna lilla Halmstad, men denna gången bar det av till landslagslägret i Kungälv. Där gällde två pass om dagen och vi hade hur kul som helst. Vi hade ju tillgång till poolen precis vid klubbhuset och så blev det en hel del yatzy- och kortspelande. Godnattsånger/-sagor fick vi ju också, made by Laszlo!

Okej, över till NM då. Vi tog färjan ifrån Göteborg och fyra timmar senare var vi framme i Frederikshavn där vi skulle fortsätta med buss. Grejen var ju den då att jag, Jennie, Martina, Frida, Johanna, Petter och Kurt gick lite fel och hamnade i minibussen istället, men vad gör väl det? Haha skitkul resa iallafall med tidningskrig (som jag och Jennie vann, helt klart!), frågesport och allsång. Ja, då kan väl vem som helst förstå att det var en lyckad resa?
Framme i Silkeborg var det invigning och så testade vi banorna lite. När vi sen kom fram till skolan vi skulle bo på fick alla tjejerna en chock när vi såg vårt rum. Alla tjejer fån alla länder skulle dela på en liten gympasal... Tack och lov att vi har en så bra lagkapten som fixade ett eget klassrum till oss Sverige-tjejer! På lördagen var jag så nervös att jag ville spy eller något men det gick ju bra, jag och Julia kom 6:a på K2 200m och så kom jag sjäkv 6:a på 200m och 8:a på 1000m. Helt sjukt vad trött jag var efter det! På söndagen kammade jag, Julia, Jennie och Michis hem ett brons i K4 500m och jag och Johanna kom 5:a på K2 500m. Så jag är nöjd med helgen.

I måndags när jag kommit hem så var det dags för jobbintervju vid 11 men det blev uppskjutet till 15? Det gick väl fint antar jag men jag vet inte.


RSS 2.0