Why do we care if good old Britney wants to shave her head?


Brownie

  
Lite färg har man allt fått nu efter en dag i solen (försöker visa detta på bilderna men dom blev ju sådär). Började dagen med en skön paddeltur ut i havet där vi stannade en lång stund. Tänk er själva, helt vindstilla och en nästan öde strand med ljumet vatten. Och brun hlev man! Om man kollar på min rygg ser det ut som att jag fortfarande har sportbh:n på mig... Dåligt Johanna! Tur att det inte var idag jag hade bal, höhö. Eller det hade ju inte varit fel med tanke på detta vädret egentligen! Iallafall efter träningen hade vi ett litet möte som gick förvånansvärt snabbt och jag kunde cykla hem för att sedan fortsätta hem till Linda och Björn för eftermiddagskaffe. De har ju båda två fyllt år nu så de passade på att fira det tillsammans. Men det är väl lättast när det bara skiljer några dagar mellan födelsedagarna antar jag. Där har jag alltså spenderat mesta delen av denna dag, ute på deras uteplats ätandes kakor, bullar och marängswich! Eftersom alla var trötta och tiden skenade iväg bestämde vi oss för att beställa hem lite kinamat, sagt och gjort och snart satt jag där med mina nudlar. Gott var det iallafall och Jakob var helskön där han satt och vägrade bjuda någon annan än mig på sina friterade räkor. Han deklarerade också stolt att det bara var en vecka kvar tills Petra kom och bodde hos honom och att hon skulle hjälpa mig att bli fin. Hur ska man tolka det? En fyraårig liten pojke tycker att jag behöver hjälp att bli fin? Haha nej, han menar såklart till balen!

Väl hemma igen har jag som sagt tagit hand om mammas naglar en stund och passade även på att fixa mina lite också, vill ju inte att de ska brytas nu inför balen. Det skulle förstöra allt i princip! Haha nej men jobbigt skulle det bli iallafall... Nu tror jag bestämt att det är dags för ett litet musiktips, det var ju så länge sen nu! Men den som väntar på någt gott väntar aldrig för länge eller hur är det?

Mors dag

Sitter här efter ännu en härlig dag, solen har prytt vår blåa himmel hela dagen och varmt har det varit! Började dagen med att ge mamma hennes morsdagspresent som jag mycket nogrannt valt ut. Hon har tjatat så länge på att jag skulle fixa hennes naglar och därför fick hon manikyr och pedikyr! Alltså inte bara nagelvård utan även lite allmän vård. Vi är båda överens om att jag ska göra det på henne innan min student men börjar med grunderna ikväll. För att slippa hålla på och trixa med lösnaglar och liknande kommer jag att smörja hennes naglar med nagelbandsolja som stärker naglarna och mjukar upp nagelbanden varje dag nu fram till själva manikyren. Hon har redan nu bestämt sig för en fransk manikyr vilket var ett ganska bra val enligt mig. Enkelt att göra och passar till allt! Själv får man hålla på och byta nagellack fram och tillbaka för att det ska passa balklänning, studentklänning osv. Nu måste jag gå och smörja hennes naglar så att hon inte hinner gå och lägga sig innan! Uppdaterar sen igen om hur min dag varit!



fullbokat!

Hej igen,
dagen har varit helt fullspäckad så jag har inte hunnit blogga någonting. Imorse tränade jag småskitarna på kanoten och det gick väl bra, hade ett litet snack med var och en efteråt för att veta hur jag ska lägga upp deras träning i sommar!  Det lär ju inte vara ett direkt svårt jobb men ja, man vill ju veta vad de tycker... Efter det traskade jag in till staden och mötte mamma och pappa. Där köpte vi ett nagellack, i samma färg som min balklänning och jag var nöjd och glad resten av dagen! Vi köpte även en kostym till pappa och skor som han ska ha på min student, riktigt stilig kommer han att bli! Med beige linnekostym, svarta spetsiga skor och en blå skjorta. Lite stolt är jag allt! Iallafall, vi fortsatte till eurostop där vi köpte vin och glass och sen åkte hem. Eftersom det var så underbart fint väder tog jag på mig bikinin och satte mig ute i solen och somnade där. Efter en timme hade jag lyckats bli brun och fin och vaknade ganska pigg faktiskt och fortsatte in i huset för att locka håret. haha ja, jag kände att jag ville testa min nya locktång som jag fick av mamma i veckan! När lockarna var klara och håret lite fint uppsatt var det dags för mat och robinsson-final. Nice bajs tänkte jag och efter att den var slut orkade jag inte byta kanal och fastnade för illusionisten som faktiskt var riktigt bra! Nu ska jag sova, godnatt everybody


Pretty much my day

Mitt uppehåll verkar ha haft en massa konsekvenser på mitt bloggande, jag är urkass på det för tillfället! Tänkte att jag skulle skriva ett inlägg om dagen men här har jag suttit i en halvtimme nu och inte kommit på vad jag ska skriva om. Fast det kanske man kan skylla dagen för. Faktum är att jag inte gjort någonting idag, ingen skolan och ingen träning. Klockan åtta fick jag reda på att det inte var någon skola idag och gick och la mig igen. Vid tolv väckte min fader mig och tvingade upp en trött Johanna som istället gick och la sig i soffan och åt frukost/brunch. Därefter städade jag mitt rum och sprang runt i mina 10cm höga balklackar hela dagen, that's pretty much my day!


Today

Usch säger jag bara! Dagen har varit allt annat än bra och jag är hungrig... Har tagit hand om två stycken hallägraklasser idag och det gick väl... ehum... *host* bra. Den första klassen vi hade där var hur skön som helst och alla var lugna och trevliga. Andra klassen dock... typ alla välte och sen höll de på att sätta eld på bastun också! Ja det är väl inte jättebra att hälla vatten på en gammal bastu samtidigt som man har högsta värmen på? Eller vad vet jag egentligen? haha, iallafall brandlarmet gick och eftersom vi misstog det för larmet så tog det lite extra tid att göra något åt det, hehe. När vi var klara där städade jag och palle hela kanotklubben och gick sedan in till stan för en fika på espressohouse. Mums, alltid lika bra där!

Efter att ha fikat fick jag skjuts hem av min kära far och en timme senare var det dags att åka tillbaka igen, denna gången för att träna min lilla grupp som jag har. Idag körde de träningstävling och jag tycker att de var riktigt duktiga! Väl hemma satte jag mig här och här sitter jag fortfarande, hungrig och allt!


I'm back

Jag har varit dålig på att uppdatera ett tag nu men jag har mina skäl. Sedan sist har jag hunnit med en hel del;
- jag har tävlat, kört uttagningstävlingar inför VM och EM, missat en plats i laget till EM och VM, tränat som en galning, besökt liseberg och onsala rymdobservatorie, varit tränare, gjort 5 nationella prov och en hel del andra prov och kursprov!
ja, som ni ser har jag varit ganska upptagen men nu är jag tillbaka, förhoppningsvis för att stanna!

Nu är skolan snart helt slut, det är 16 (snart 15) dagar kvar tills jag och hundratals andra människor tågar runt i stan, finklädda med vita mössor på huvudet! och kan ni tänka er att det bara är 12 dagar kvar till balen? Helt sjukt ju! Betygen är satta nu så jag har ingenting mer att säga till om men det skulle inte påstå att jag behöver heller faktiskt. Fick reda på lite betyg idag och de betyg jag fick idag var sammanlagt 500 poäng MVG vilket inte sitter helt fel alltså! Jaja, nu är det dags för mig att gå och lägga mig. Imorgon blir det en lång dag för lilla mig!

Bjuder på en härlig sommarbild med kanoten idag...


Skolarbete

Här har jag suttit och skrivit lite på mitt arbete om fobier, segt var det men nu när det minsann dags för lilla mig att gå och lägga mig. Men tro inte att jag ska sova inte, nej nu ska jag fortsätta på Twilight-serien! Underbart tycker jag som är så sjukt inne i böckerna för tillfället. Jag som aldrig skulle läsa böckerna sa jag, nu är jag fast. Nej jag ångrar inte alls att jag började läsa, däremot när jag har läst klart dem så kommer jag att ångra att jag läst så snabbt! Höhö godnatt på er!


Test me

Goddagens, idag var det biologi B-prov på schemat och det var nog bland de värsta proven jag någonsin gjort! Ni vet jag gjorde ju inte G-delen eftersom jag redan har avklarat den biten genom mitt projektarbete. Istället fick jag två papper med fyra stycken uppgifter på. Det stod kanske tre-fyra rader om varje uppgift men inte mer och sen var resten av pappret blankt. Så där satt man och skulle beskriva allt som händer i kroppen vid olika senarion. nej usch, det var svårt! Nu väntar istället ett fysik B-prov och ett matte E-prov och ett antal inlämningar och sedan är skiten slut. Det ska bli så skönt att få slippa skolan ett tag framöver sen. Jag tror att det kan behövas! Efter skolan åkte jag och Lisa ut till Eurostop och kollade på glas och kamera till henne, ganska trevligt om jag får säga det själv! Nu snart ska jag iväg och träna, jobbigt men nödvändigt! Puss och kram


Om jag kunde drömma skulle jag drömma om dig

Efter skolan idag åkte jag och Paulina till kanotklubben för att kolla på film. Jag blev ju halvt tvingad att läsa Twilight-böckerna och jag sitter fast som en fluga på flugpapper! Därför bestämde vi oss för att åka inom Ansa och hämta filmen som hon hyrt och kolla på den. Det var riktigt bra, men ingenting jämfört med boken. Men som sagt, riktigt bra iallafall! Funderar på ifall jag ska ta mig till biblioteket imorgon och kolla på den där också men jag är inte riktigt säker. Visst det är gratis men jag såg ju den idag så det är väl inte direkt nödvändigt hehe. Efter att ha kollat på filmen började jag läsa tredje boken (hallå, ingen tid får gå till spillo!) och sen blev det träning för de små. Idag bjöd vi på en liten lekdag med bland annat lite stafetter och balansövningar. Tror att alla tyckte att det var kul, eller man kan ju hoppas iallafall! Nu är det bestämt dags för lilla mig att gå och lägga mig, har trots allt prov imorgon bitti...

Bild på palle från i somras


I'm sorry

Jo jag ber om ursäkt för mitt bristande bloggande men jag har ännu en bra ursäkt! I torsdags hanns det inte med så mycket mer än kanotklubben på kvällen vilket jag synd. Hade verkligen sett fram emot att träffa Sara och Alle och allihopa igen! Nej hem och sova blev det efter packningen. Klockan halv fem dagen efter var det dags att gå upp... Men jag orkade inte så jag tror att jag var uppe och påklädd klockan fem faktiskt. In i bilen, åka lååååångt och läsa en massa twilight. Väl framme började en hektisk helg utan någon som helst vila. Det blev till att springa fram och tillbaka mellan klubben och olika skolor och självklart lyckas jag skada mig också! Jag har alltså spetsat mitt knä (det som inte är opererat) på en pinne och har ett hål rätt in till benet. En centimeter i diameter var det från början men som tur är så har det börjat läka ihop lite. Det började blöda vid halv sex och slutade inte förrens på natten. Lyckat Johanna, mycket lyckat! Detta har alltså gjort det lite svårare att böja på knäet men det har inte hindrat mig. Nu är jag iallafall hemma, fem pass och en ledarkurs senare och är trött som in i bomben! Så jag tror bestämt att det är dags för lilla mig att sova nu men vi hörs imorgon. puss och kram

RSS 2.0