Vet inte vilken dag det är

Jag måste erkänna att uppdateringarna inte är på topp för tillfället, men det är mycket som händer just nu! Idag har jag tränat sjutioelva pass känns det som och hela min kropp skriker efter vila. Tyvärr får den inte som den vill eftersom jag tänkte gå ut och springa imorgon. Kanske innan skolan till och med? Jo vi får väl se hur det går med det, jag är ju inte världens mest morgonpigga människa om man säger så! Men skolan blir inte särskillt långvarig imorgon eftersom det är nationellt prov i svenska B... Jag hoppas innerligt att det kommer en liknande fråga som förra året "skriv ett blogginlägg om....." det skulle väl vara nice eller? Temat på provet är iallafall "engagemang och påverkan" och jag har till och med läst igenom texterna. Jag har även varit duktig och kollat igenom vårt papper också "Hur man får MVG på nationella provet i svenska B" Tack för den Pia!


Ganska fin framsida på provet måste jag säga!


Monday means what?

En trött Johanna idag, precis varit iväg och tränat småttingarna och passade på att köra fys så att jag kunde träna själv också. Dagen har spenderats på följande sett, först körde jag och pappa en sväng imorse och det gick finfint (jag börjar bli bra nu! haha) sen blev det skola och därefter direkt till staden med paulina. Så nu har vi köpt lite presenter! Tyvärr har min mobil dött och jag hittar inte min digitalkamera så det är lite dåligt med bilder för tillfället. Vi hade lite beslutsångest och började med att gå till espressohouse för kaffe men tröttnade på kaffet och gick till mcdonalds istället. Sen blev det glass, mums! Hyrde film också, flyga drake (min nuvarande projektuppgift) som vi såg halva av. Sen blev det ju träning. Gosh nu är jag trött men jag ska kolla klart på filmen, godnatt gott folk!

weekend

Varit lite dålig på att uppdatera men jag tycker nog att jag haft en bra anledning! Jag fyllde ju 18 år igår och hade ingen lust att sitta vid datorn hela dagen. Istället spenderade jag en stund på kanotklubben och försökte genomföra marslöpet men det funkade inte med knäet. Därefter hade vi middag hemma med de närmsta och så var det ju meningen att vi skulle ut. Men så blev inte fallet, Emmelie hade ont i huvudet och var trött och jag hade ont i knäet och var trött. Därför stannade jag hemma och somnade i soffan. Började denna dag med lite träning, ca 1,5 timmars paddling och lite bilkörning som gick ovanligt bra! Det måste vara åldern som gjorde det, haha. Sen har vi haft gäster här fram tills nu, jobbigt som bara den och nu är jag trött. Så jag ska sova lite och se om jag vaknar imorgon, man kan väl hoppas! Godnatt

Stackars

Nu när det är min födelsedag och allt tänker jag bjuda på ett musiktips, har precis storstädat mitt rum. Japp jag får sånna ryck mitt i natten ibland! Låt mig presentera Winnerbäck!



This is my day!



Det här är min dag! Äntligen är jag också 18 år! Att fylla 18 är någoting stort, man får mer frihet men också mer ansvar. Det går inte att gå omkring och hoppas att mamma och pappa ska fixa hela livet åt en längre. För nu förväntas andra saker av en... Samtidigt får man friheter som att man får ta körkort, man får gå ut på krogen, jag får tillgång till alla mina konton osv. Nej det idag är det min dag och jag tänker inte låta någonting förstöra den!

två timmar

två små ynka timmar kvar, ni kan ju förstå som jag längtar! två små ytte pytte timmar kvar alltså! Dagen då? Jo förutom att jag gått runt och väntat på att tiden skulle gå så lyckades jag med det självklara. Jag svimmade på labben. Fick panik och hamnade till slut hos sjuksystern men hallå!? Det låg ett luftrör och sånt på katedern... Efter skolan gick jag in till stan och fikade med Sara, nice! Länge sedan vi sågs nu, måste träffas oftare! tyvärr kan jag ju inte tänka på så mycket mer än att jag fyller 18 imorgon! Gaah jag börjar bli gammal :S


Today



Har inte så mycket att säga, har fullt upp med att göra det sista på projektarbetet! Har dock hunnit med att träna en sväng vilket gick prima fram tills dess att mina fingrar svullnade upp och jag inte kunde hålla i paddeln längre. Bajsa på kylan! Ännu en paus från plugget är planerat då det är en dokumentär om Josef Fritzl nu. Den får man ju inte missa!

I don't feel like a sell out


En ful tomte, nej det var det värsta!

Jag och mamma sitter och zappar på tvn en stund och helt plötsligt skriker jag "Åh stanna, ser du inte vem det är?" och mamma svarar snabbt "Jo, det är en ful tomte". Vet ni vem det var hon pratade om? Jo det var självaste Håkan Hellström, praktiskt taget min gud! Jag visste inte vad jag skulle säga, jag blev chockad. Så det enda jag kunde häva ur mig var "Men... NEJ!" jag menar vad ska man säga? Nu är det dock dags för små Johannor att gå och lägga sig, klockan är mycket!


Wednesday

Oj vad dålig jag varit på att uppdatera idag, har varit i full gång hela dagen! Började dagen med att försova mig och snabbt som bara den byta om till träningskläder och hoppa in i Martins bil! Till högskolan för labb och alla mina fingrar på vänsterhanden är helt blåa. Tänk för att vi skulle mäta laktat- och glukoshalten i blodet och jag och Hanna blev offer. Fyra gånger stack dom oss och jag har uppenbarligen väldigt lätt för att blöda för första sticket bara sprutade det blod och de andra nöjde det sig med att rinna. Nej nog talat om blod, vi åkte tillbaka till skolan för svenskalektion och sen blev det en massa stress. Hem, till Hotell Tylösand med jobbansökan, till träningen, hem, äta, plugga. Gosh, det är mycket nu! Så skönt att det är över snart, 79 dagar kvar till studenten. 79 ynka små dagar!

Och om 3 dagar fyller jag 18, lilla jag blir stor och detta firas med en hel klump klasskompisar såklart! Trots att två av mina syskon kommer att saknas så tänker jag ha den bästa födelsedagen någonsin! De har ju faktsikt myyyyycket giltiga förfall och jag vet att de kommer tänka på mig lika mycket som jag kommer att tänka på dom! Tänker faktsikt väldigt mycket på dom hela tiden, det är inte världens lättaste att bo så långt ifrån två av sina närmaste vänner. Saknar er en massa, det vet ni!

Goodnight sweethearts

Det här med projektarbete är krångligt, man vet egentligen inte alls vad de utgår ifrån när de sätter betyg och jag måste säga att det är ganska enerverande. Iallafall så imorgon är det först labb på högskolan och sen tillbaka till skolan, som tur är får jag skjuts till högskolan av världens bästa Martin! Sen efter skolan blir jag hämtad av far och kör till hotell tylösand för att lämna in min jobbansökan. Som ett avslut på dagen blir det till att göra klart projektarbetet helt, har bara diskussionen kvar nu så jag ser ljuset nu! Nu är det dags att sova för små Johannor, godnatt på er!

Träning

Hemma från träningen nu, blev inte paddling som jag trott utan styrketräning. Hehe jo eller först blev det barnprogram och te och sen blev det väl en halvtimmes träning (jag vet, det är dåligt). Sen blev det till att köra till maxi och köpa mjölk, det är mycket roligare att åka och handla när man kör själv måste jag säga! Fick beröm för min fina parkering också, snart blir det körtkort! Nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar, det blir våfflor eftersom det är våffeldagen imorgon och vi inte är hemma. Nice säger jag! Vad säger ni?

Today it's tuesday

Vädret är konstigt här i Halmstad idag, det är 10 grader varmt och ändå har det snöat ett antal gånger idag. Vad är det som händer med världen egentligen!? Det blev inget projektarbetsskrivande idag, inte än sålänge iallafall. Har istället suttit och sökt jobb, 5 jobb till är sökta nu så man får väl hoppas på att man får något! Annars har jag faktiskt bara suttit och lyssnat på Håkan hela dagen, ja förutom den lilla timman jag var i skolan. Förresten när jag satt och väntade på bussen kom en man fram och satte sig jämte mig och så var det med det trodde jag. Men han började istället fråga ut mig om mitt liv, vart jag bodde och så vidare. Jag kände mig väldigt trängd, någon som jag inte kände försökte inkräkta på mitt privatliv. Som tur var kom bussen ganska snabbt och jag rymde med den. Tack och lov att han inte skulle ta samma buss som jag!

is this the life


Vad vet du om månljuset förrens du blivit sönderslagen under det?



Jag säger bara ojoj vad han är bra! Kollade igenom mina kommentarer och har fått en kommentar av en tjej med en hel blogg om honom. Kolla in den här, helt klart värt det!

Vad gör man?

Mötet är avklarat och det kändes i princip helt meningslöst. En grupp med konservativa människor (med vissa undantag) som inte bryr sig ett dugg om vad man har att säga. Däremot är det ju jättebra att man är med där för då har man ju en chans att påverka. Jo visst, det heter så utåt eller? jaja slutklagat, jag fick ju faktiskt träna i fint väder idag. Fokuserar på de bra sakerna istället. Har skrivit en del på projektarbetet och jag tänkte att imorgon ska jag bli klar med det, det hade varit toppen faktiskt! Men jag kommer ju fortfarande att ha lite tester kvar nu när jag omstrukturerade det lite. Jaja, men är på god väg iallafall. Vill ha så lite som möjligt kvar under påsklovet! Idag är det bud på att gå och lägga sig tidigt då jag inte kommer orka upp imorgon annars. Så detta blir väl sista inlägget för idag om det inte kommer ett musiktips snart, men jo det gör det nog! :)

Träning

Slänger in ett litet inlägg innan mötet ikväll, har egentligen inte tid men ni vet hur det är! Man blir ju bloggberoende! Iallafall så har jag precis varit ute tränade, blev inlines/rullskidor. Ca 8 km blev det så nu är jag stolt och det är så himlans mycket roligare än gymmet! Har precis kommit in så nu ska jag ta en snabb dusch för att sedan åka ner till klubben på mötet. puss och kram

vår, vår, vår

Hemma från skolan en timme tidigare och fortfarande på ett sådär strålande humör! Det är bekräftat, våren är här! I rondellerna blommar blommorna för fullt, ute i trädgården börjar löven sakta titta fram och jag har sagt det förr men det tåls att sägas igen, det är VARMT! Något som tyvärr tar bort vårkänslan en aning är julgranen som fortfarande ligger och skräpar utanför altanen och jag ser den från mitt fönster. För övrigt gjorde jag världens tabbe och tog min kappa idag och det var varmt som in i bomben! Nu ska jag snart gå och göra iordning lite mellanmål, te och scones är jag sugen på. Vad ska ni göra idag? Jag kom på att jag inte alls ska träna småttingarna utan jag ska minsann på möte med idrottskommittén istället. Inte ett dugg kuligt men nödvändigt!

goodmorning sunshine



Nu är jag vaken och allting strålar idag! Solen lyser, jag är glad, det är varmt ute. Jag tror bestämt att våren är här! Så vad har dagen att erbjuda? Jo först ska jag ju självklart till skolan, börjar 11 så har en stund till på mig hemma. Efter skolan blir det träning och ikväll blir det även träning för småttingarna. Bara två gånger kvar på skolan nu, sen har de påsklov (vi åker ju på träningsläger) och sen ska de också få börja paddla! Ha en toppendag, nu ska jag gå och fixa mig en riktigt god frukost!


Madrugada


Sunday

Idag är det söndag och jag hatar söndagar! Självklart gick jag och la mig på tok försent igårkväll och detta ledde till att jag knappt orkade på upp till träningen imorse. Men jag var där iallafall och det gick ganska bra, har fått lite ont i ryggen bara men sånt ska man inte haka upp sig på... När jag kom hem från träningen gick jag direkt till Linda, Jakob och Tuva där jag varit tills nu. Sitter och är jättetrött nu eftersom jag lyckades somna tillsammans med Jakob i soffan när vi kollade på Bolibompa. Jag skyller på att dagens barnprogram inte alls är lika roliga som de på den gamla goda tiden när jag var en plutt!

Good night peeps



6 dagar kvar till födelsedagen
82 dagar kvar till studenten

Ni kan ju gissa om jag längtar!? Ska alldeles strax gå och lägga mig, tänkte bara kolla läget först. Såg att jag har haft helt sjukt mycket läsare idag. Men jag är ju inte dum, jag fattar att det är för kenzas tävling men man kan ju hoppas att åtminstone några stannar hehe. Imorgon blir det träning klockan 10 och efter det funderar jag starkt på att ta med Jakob till lekplatsen. Det var så länge sedan jag var ensam med lillen, men får se hur det blir. Har skrivit en del på projektarbetet nu och man börjar se ljuset i tunneln. Vilket är tur för på fredag ska det in! Fick frågan i ett inlägg från igår om vad det var för studenttävling och tänkte svara på det lite snabbt nu!

Jo det var hinderbana, man var sex stycken i varje lag och alla var ihoptejpade med varandra med silvertejp. Ena benet och ena handen var ihoptejpat med någon annan. Det var jag och fem stycken killar i vårt klasslag och jag kände mig ganska kort. Vi kom som sagt bara tvåa men vi försökte iallafall!

Era bloggar

Hela dagen har varit ganska omväldigande och känslorna har varit blandade. Har ringt till diverse människor och skrikit dom i örat men sånt får dom tåla! Så ikväll blir det bara till att ta det lugnt, får väl ta och kolla in robinsson på tv och sen funderar jag på att åka iväg och hyra film. Har ju läst ut flyga drake så tänkte se filmen nu. Förresten kan inte ni som tittar förbi slänga in en liten kommentar så kan jag kolla in era bloggar också! Vore kul att få se lite nya bloggar nu när man är så inne på de gamla som man följt ett tag!

Rolig städning

Visst är det tråkigt att städa? Tog en paus för att svara på alla kommentarer jag fått. Tycker att bloggen blir mer personlig om man svarar på dem men det tog tid alltså! och sen kom jag på den där briljanta idén att städa med högklackat på! Måste ju ändå gå in mina balskor så nu ser jag väl ut som en liten diva med 10 cm höga klackar när jag städar men det struntar jag i!


HULTSFRED!

Jag är helt chockad, sitter här och har egentligen ingen aning om vad dom hänt. Gick in på bloggen för en halvtimme sen och såg att jag fått en massa kommentarer. Glad som vanligt eftersom jag älskar när folk tar sig tid att skriva en liten rad! Så ser jag att folk har skrivit saker som "grattis" och "vad roligt". Jag bara va? Är det så kul att jag klarat av mitt psykologiprov? Men nej en har skrivit "Grattis till hultsfredsbiljetterna, jag såg på kenzas blogg att du vunnit" och då gick det upp för mig. Jag var ju med i kenzas tävling för ett tag sen och skrev om hur jag skulle ha det där. Det skulle ju vara underbart att komma dit. Men oj gud, jag är så chockad nu. Har sprungit omkring och skrikit här hemma en lång stund, legat på golvet och gråtit och ringt runt till folk. Gosh, tack så mycket Kenza!

Picture it


Emmelie på Mc Donaldsfikan


Palle på Espressohouse


Lalala jag


Vi t vå


Jag studerar stjärnorna


Palle på en mycket kreativ bild av mig *not*


Detta hår fick jag fina komplimanger av en full gubbe för. Det ni!

Ännu mer fredag

Kan ju passa på att dra dagen lite snabbt när jag ändå är här, hann ju inte blogga så värst mycket innan idag. Ja som ni vet började dagen med skola och prov som gick jättebra. Följt av en mindre lyckad studenttävling där vi slutade 2:a, jag hatar att komma 2:a! Jaja, lägg det nu Johanna lilla... Tog en snabb fredagsfika med Emmelie på Mc Donalds och åkte sedan bussen hem för att städa lite. Eva kom hit på middag och jag fick skjuts av mamma, pappa och henne in till staden där jag mötte palle. Vi gick runt lite, hämtade ut våra biobiljetter och gick sedan och satte oss på espressohouse för en fika. Där satt vi en lång stund innan vi gick och handlade godis för att sedan sätta oss i en mörk biosalong med alla andra. Där satt vi ett tag innan vi skulle hem. Självklart gick inte hennes buss alls (den skulle gått innan min men den kom inte) så hon följde med mig hem och för ett tag sedan cyklade jag med henne ner till busshållsplatsen och upp igen. Det var kallt... Nu sitter jag här och dokumenterar min dag, intressant va? bilder kommer sen

En shopaholics bekännelser



Att filmen är en riktig tjejfilm går ju inte att komma undan. Kläder, skor, förutsägbar romantik... Oj förlåt, där berättade jag hela filmens handling. Det var ju inte meningen alltså. Som ni förstår tyckte jag att den var sådär, den var inte dålig men den hade ingenting som fick mig att säga "Wow, den där ska jag se igen!". Lite för höga förväntningar på en lite för dålig film helt enkelt.

Friday

Psykologiprovet gick prima, är 100% säker på att jag fått alla rätt! Därefter blev det studenttävling där vi tyvärr bara kom tvåa. Nu ska jag dra in mot staden för att träffa palle, vi ska på bio lite senare ikväll, en shoppholics bekännelse blir det, vad tror ni?

Help me

Psykologin sitter där den ska och jag är trött som en apa! Tänkte att jag skulle gå och sova men jag ville bara skriva ett inlägg till samtidigt som jag sitter och kollar runt på lite diverse bloggar. Tipsa gärna om era bloggar så kollar jag in dom! Imorgon blir det förmodligen middag med mamma, pappa, sterner och Eva följt av bio med Palle. Skola också såklart men det är ju vardag. Börjar skolan med mitt älskade psykolgiprov och sen har vi studenttävling, jag måste alltså ha på mig både sjal och skärp eftersom det förmodligen är klädsträck som gäller. Tjena vad vi ska vinna, inget snack om saken! Ni hejar på oss va? 10:40 börjar det så ni kan väl hålla tummarna gott folk?

Träning

 

Idag var det inte en vanlig dag på Halmstads lilla Nissan. Visst var vattnet blått, solen som sken starkt var gul, himlen var blå men mitt i vattnet låg där ett träd och guppade. Självklart var det ett skogshuggarträd som Anders och Hasse hade tröttnat på låg precis vid vår brygga så de tog saken i egna händer. Nu ligger det alltså där och sover, hur man nu kan sova i nissans kalla vatten? För övrigt blev det ett "oj-vad-skönt-det-är-att-paddla-pass" idag och vi tog det ganska lugnt, ca 8 km blev det sen frös vi. Solen började skymma och med den försvann värmen. Skönt med lite paddling iallafall!

Du sätter höstsolen i eld


Vårkänsla


Med våren kommer ljusa kläder!

Blommorna har börjat ploppa upp här och där, solen skiner, det är varmt, det är snart min födelsedag, det är vår!
Detta har gjort min dag bra trots det usla fysikprovet. Om jag ska vara ärlig så tycker jag verkligen inte om fysik och om jag hade kunnat hade jag tagit bort det från mitt schema så snabbt som möjligt. Imorgon har vi psykologiprov, sånt som tilltalar mig något mer faktiskt. Behöver ju inte ens plugga till det, det är sånt som sitter i bakhuvudet redan. Snart är det dags för lite träning och jag tänker köra skiten ur de andra faktiskt. Är på sånt mördarhumör gällande träningen så det är inte sant. Jag älskar våren!


Uppe med tuppen!

Gick faktiskt upp tidigare än vanligt idag trots att jag inte ska vara i skolan förren halv 10. Faktum är att jag vill hinna plugga lite fysik innan jag sticker, kan ju vara bra och ha lite färskt i huvudet innan provet idag. Vi förstår nämligen inte varandra till 100% jag och boken, det är komplicerad vänskap alltså. För övrigt är jag strålande glad idag! Solen strålar utanför fönstret och jag ser inte ett enda moln. Det är fem grader i skuggan och jag funderar starkt på att plocka fram vårjackan nu. Underbart! Ska paddla senare och det kommer ju också bli helt underbart med detta väder. Happy faces!


Lösningen på världens sömnproblem

För en gångs skull tänkte jag gå och lägga mig hyffsat tidigt, självklart har jag planerat med plugg i sängen då men vad gör det? Sitter man i närheten av datorn är det svårt att koncentrera sig, dock så somnar man helst när man ligger i sängen och pluggar. haha där har vi lösningen på folks sömnproblem, köp en fysikbok (kemi är nog ännu bättre tycker jag) och ni somnar så fort ni öppnar den. Jag borde få nobellpris för det där! Nu ska jag gå och drömma om mitt nobellpris!

Jamia Simone Nash






6-7 år gammal och är redan sjukt grym!

Nu får det vara nog

Jag har läst igenom boken 3 ggr nu, mer ska det väl ändå inte behövas? Jag pluggar ALDRIG för jag har verkligen inte tålamodet för det, ni vet det blir sådär onödigt pedagogiskt för mig. Om jag skulle få bestämma skulle det finnas små ljudband med olika berättare eller något så att det inte blir samma sak hela tiden. För övrigt funderar jag på att spela in när jag läser upp hela fysikboken inför np sen. Då kan jag lyssna på det när jag sover vilket är den tid på dygnet man lär sig bäst. Ni kan testa själva genom att ha en låt på när ni sover, när ni vaknar sitter den som en smäck! Allt utan att egentligen göra ett skit för att komma ihåg det...


I <3 physics

 
  

Idag är det jag och fysikboken, vi är bästa vänner vi två! Imorgon har vi ett stort fysikprov alltså, inte mindre än 3 kapitel faktiskt. Jippie! Så där har ni min dag och vad som hänt än sålänge. Skola och en massa fysik, körde lite bil innan också och det gick bra. Uppdaterar mer senare när jag har något att säga puss och kram!

att flickan har drömmar det kan man ändra på


90210 tar en paus



Hela dagen har jag gått runt och oroat mig över att det nya avsnittet av 90210 inte har kommit upp på min tv4 anytime än. Lite smått frustrerad går jag in på tv4:as hemsida och ser att de har tagit en TIMEOUT!? Visst är det det värsta som kan hända när man är sådär sjukt inne i en serie? Ni vet man går runt och bara längtar tills nästa avsnitt ska komma ut och man går runt och tänker ut eventuella händelser. Tänk att jag ska behöva gå runt så enda till den 20 april. Gosh, hur ska jag klara mig?

Bloglovin


Glöm inte bort att ni kan följa min blogg på bloglovin :)

Panncakes is the shit!

Dålig uppdatering idag men jag ska bättra mig igen, promise! Idag har jag iallafall varit i skolan (surprice?), varit surig, tränat och mötat. Ska väl börja med surigheten. Ja usch vad sur jag blev, igår fick vi ett litet fint inlägg på vår first class och jag ser att det står något om nån ingenjörsworkshop. Självklart bryr jag mig inte eftersom vi inte fått höra något om det tidigare. Men aj så fel jag hade, detta var tydligen obligatoriskt och när jag kom till skolan imorse till min enda lektion fick jag höra att denna workshop började 1,5h efter detta. Sur som en citron gick jag runt där i 1,5h och gjorde inte ett skit för att komma till en 80minuters workshop som inte gav mig ett piss. Det är sånna här tillfällen man undrar vad skolan tänker på... Blev lite gladare när träningen gick fint och Anton låg bakom mig igen (okej jag surade över alla träd man fällt i nissan men sånt får man leva med). Mötet gick också fint och nu är det bestämt. Jag kommer att vara ensam tränare för röd grupp, som minsann ska få byta namn till något roligare. Ännu gladare blev jag när jag kom hem och upptäckte att det fanns pannkakor som väntade på mig, tyvärr inga fina så jag gjorde en själv. En gubbe blev det och han var fin. Men han tappade näsan och med den tappade han charmen. Så jag fick limma fast den med lite hallonsylt och så var allt frid och fröjd i det lilla vita huset i söndrum igen. Tack och lov för det!

 
Tidigare pannkakskreationer av lilla mig hehe


Wonderfull

Satt som vanligt och kollade runt lite på youtube och hittade detta klipp, så sjukt duktig är hon! Så här har ni Danielle White gott folk, enyoy


Paparazzi

Efter min egen träning idag åkte jag in till örjansskolan för att fotografera på småttingarnas träning. Den nya hemsidan är ju under uppbyggnad så jag tänkte att jag skulle hjälpa till att fixa lite kort till den. Det gick väl helt okej antar jag, en massa kort blev det. Både på de små och tränarna, kanske mest tränarna men ändå... Har suttit här och kollat igenom dom och det finns en hel del bra bilder, lägger upp några här sedan men inga på barnen. Ni som vet hur dom ser ut gör det och ni andra behöver inte veta! Sen har jag faktsikt inte gjort så mycket mer idag, kollat lite på tv och nu lyssnar jag på Krunegård. Gosh vad bra han är!


Palle flygplan


Johanna pyttipanna


Ansa tränar


Palle


Ansa


Palle


Balett


Frivillig tortyr



Mamma hade med sig en spikmatta från jobbet och självklart kändes jag mig tvungen att testa... Så jag la mig och kände en brännande känsla över hela ryggen. Det brände mer och mer och som reflex spänner man sig bara mer och mer vilket gör att det gör ännu mer ont. Jag klarade inte av mer än högst 3 min, längre än så kan det inte varit. Jag hade seriöst inget tidsbegrepp utan låg bara där och tänkte på den där hemska känslan. Eftersom det svider fortfarande gick jag och kollade på min stackars rygg i spegeln och upptäcker att efter bara de där 3 minutrarna har min rygg förvändlats och förutom hudfärgen så finns där alltså nu också små runda röda cirklar med vita pluttar efter spikarna. Ajaj tänker jag och överlämnar mattan till mamma som nu har legat där i nästan 15 minuter. Fine hon får gärna plågas med denna matta, jag tänker då inte göra det igen! (säger jag nu, imorgon kommer jag att vara tillbaka)

Jag sa han var här men han har gått


Good morning honeypie

Nu är även jag vaken, vaknade av att en mysig håkan sjöng för mig på min mobil. Det kan man kalla en god morgon! Idag är det skolan som gäller först och främst. Projektarbetet ska snart in, vi har fysikprov, psykologifördjupning (tänkte däremot inte börja med den förrens jag lämnat in projektarbetet), historiaredovisning osv. Det är tufft att gå i trean men snart är det över. Det är bara 88 dagar kvar tills jag står där och väntar på att få springa ut från skolan, åka runt på traktorsläpet, ha på mig min absolut snyggaste mössa! Ja ni fattar. Nu får väl jag ta och göra mig iordning, jag börjar skolan klockan 11 och jag tänker INTE komma försent idag också...


Räknar ner

Imorgon börjar man inte förrens 11 så hinner nog med att träna där innan. Tyvärr går jag till 15 men kan nog smita lite tidigare på grund av projektet som nog fortfarande är projektarbetet... Träning på kvällen också samt en massa plugg skulle jag gissa på. Jag vet, jag brukar aldrig plugga men ibland är det nödvändigt om man ska hinna med det. På tisdag har vi ännu ett möte och jag tror itne att jag har alltför mycket annat inbokat denna vecka. Vilket jag tycker är riktigt skönt för jag orkar inte ligga på högvarv hela tiden som jag gjorde förra veckan. Det är 12 dagar kvar tills projektarbetet ska in och 13 dagar kvar till jag fyller år. Underbart!

Sunday

Dagen blev nog minsann ganska bra iallafall, solen skiner ute fortfarande och det är "varmt", ca 10 grader. Snart börjar One tree hill och efter det är det gossip girl. Great! har dock inte orkat göra något vettigt idag, mest suttit här och lyssnat på musik och sånt. Vad har ni gjort? Nej nu ska jag ta på mig mina inneskor och gå och sätta mig i soffan med en filt. Hörs senare!


Klagomål

Gosh vad trött man blir... Har varit på möte på klubben nu och jag är TRÖTT! Har tränat lite också, ganska bra gick det men inte sådär hyper. Imorgon får det bli lite bättre träning... Måste skicka ut anteckningar från mötet och från konferensen nu också. Lalala jag klagar.

It's not a big big thing if you leave me


Melodifestivalen blev en flopp i år igen

Någon mer än jag som kollade på melodifestivalen idag? Självklart vann inte Agnes eller Emilia som jag höll på men hallå, Opera? Opera passar i stora hus men kunnig publik men inte i Eurovision song contest... Ännu mer självklart är det faktum att jag går in på mitt rum, sätter på spotify och dränker mig i Emilias låtar och det här är inte bara låtar. Det är minnen också! Big big girl och liknande. Kan man låta bli att tänka tillbaka? nej just det!

Pictures

 
Palle i bussen


Ansa och Anton

Trött Johanna


Innan middagen


Kiss me Kate!


Dinner


Anton och Palle

 
Mat


Pejjes party


David Persson

Destination Växjö

Vi hämtade upp Palle och självklart var vi sena, pappa körde på som bara den och det slutade med att vi stod på högskolan tio i. Härligt tänkte vi och hoppade in i bussen, helt utan förväntningar... Bussresan tog inte så lång tid och vi nådde Växjö efter ca en och en halv timme. Checkade in på hotellet (Elite Park Hotel) och såg till vår stora lycka att det fanns fika. Första kaffekoppen i Växjö nånsing, det är speciellt förstår ni! Vi började konferensen i Växjös teaterhus med en föreläsning av Troed Troedson men allra först var det dans. Skitcoolt, man hade satt ihop rörelser från så himlans många olika idrotter och satt lite musik till. Uppe på scenen sprangs det, hoppades, gjordes volter osv. Grymt helt enkelt, Hermin hade älskat det! Föreläsningen var också helt klockren och det antecknades, skrattades och skrattades ännu mer. Tjena vad jag skrattade!

Hehe efter detta gick vi upp till mitt och Ansas rum där vi gjorde oss iordning inför kvällen, en supé med underhållning nere på konserthuset. Tyvärr var jag kräsen och åt i princip inte ett dugg av denna mat. Först en förrätt med lax i och sedan fläskfilé med klyftpotatis, detta täck med någon örtsås, tomatsås och lite balsamvinäger blandat med soya. Jag åt potatisen (4 klyftor) och sen fick det vara nog. Men oj vad jag fick skämmas, först när de fick plocka undan min helt orörda förrätt och därefter min nästan lika orörda huvudrätt. Under tiden underhölls vi av Pejjes Party (klockrent!) och David Persson som var med i förra årets talang. Klicka på länken så kan ni se på det.

Vi blev ganska trötta och gick upp för att sova, Palle hängde med in på rummet och fick hedersplatsen... Mellan mig och ansa! Okej jag erkänner, vi pratade typ halva natten och när klockan ringde tjugo i sju tog det emot att gå upp och duscha. Särskillt eftersom jag HATAR att duscha på morgonen. Frukosten var riktigt nice och jag åt nog som om jag inte fått mat på en vecka (jag hade ju inte fått mat på ett dygn iallafall). Tre föreläsningar stod på schemat och den första handlade om omvärlden och hur föreningen skulle utvecklas med den och förutspå den. Den andra handlade om hur man fick föreningen att utvecklas från en liten "fattig" förening till en stor och välmående förening men ordentligt med tillgångar. Sedan den sista var med Hans Chrunak, före detta landslagskapten för simlandslaget. Tyvärr var det den föreläsning som jag tyckte gav minst i det syftet vi var där. Vi var ju där för att få nya idéer om hur man kan utveckla klubben samt om hur vi som ledare kan utvecklas. Bussen hem blev en hel del diskussion och lite prat om mötet imorgon och nu är jag som ni kanske förstår hemma.


Nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig

Klart att man hinner med ett litet musiktips innan jag lämnar Halmstad, det är ju trots allt Håkan!


Bye bye baby

Hemma en snabbis nu, har packat och mitt rum är städat. Funderar på ifall jag ska vara duktig och lägga upp lite bilder nu innan men jag tror att det får bli efteråt. Åker som sagt klockan 15 idag och kommer hem imorgon vid 18. Har haft världens pack-ångest och hade ingen aning om vad jag skulle ta med för kläder. Det slutade i en rosa klänning, ett svart sidenband (som jag kan göra en rosett med), en svart kofta, strumpbyxor, 2 par extra skor och ett par shorts och en tröja att sova i. Hoppas att det räcker nu. Ja lite mer kanske jag har med mig men ändå... Sitter och lyssnar på Mr. Hellström som är sådär underbart bra! Vad ska ni göra i helgen? Haha känns onödigt att fråga eftersom man aldrig får några svar på frågor men är tråkigt att bara prata om mig. Nu ska jag hjälpa pappa och hänga tvätt samt städa lite så att vi hinner iväg och hämta palle innan bussen sen. Puss och kram! Jag kommer sakna er i helgen!

Good night

Jag tänkte bara säga godnatt, imorgon åker jag till Växsjö och jag har ingen aning om hur det kommer bli med uppdateringar därifrån. Ska nog hinna med att slänga in något inlägg innan jag åker imorgon eftersom jag inte åker förrens 15. Kommer som sagt hem ca 18:00 på lördag kväll och efter det blir det förmodligen middag med tjejerna. Men godnatt, sov gott, dröm sött!


I'm a happy, happy girl with a happy, happy smile

Nostalgi!

Again

Nu är jag hemma igen, börjar tröttna på att springa ut och in hela tiden. Borde ta det lite lugnt nu ett tag men nej, projektarbetet ska in den 27/3 så jag får göra vad som krävs för att få bra betyg där. Iallafall så sitter jag här och väntar på mat! Är hungrig som en liten varg... Sen ikväll måste det packas, eller så tar jag ledigt från skolan imorgon. Det låter nästan bättre tycker jag. Träningen gick ju iallafall bra och jag är trött i magen. Känner att jag måste uppdatera flitigt nu fram tills jag åker imorgon. Visserligen kommer jag hem på lördag kväll och då lovar jag er en hel redovisning av helgens äventyr med bilder (ja jag lovar att bli bättre på att ta bilder). Nu är maten klar, hörs nog senare då jag kommer med ännu ett musiktips...


Home

Nu är testerna gjorda med mindre komplikationer man ja. Fick iallafall det resultat jag ville ha så det tackar jag för! Emmelie är en bra försöksperson. Snart är det dags att åka till klubben igen för att träna småttingarna, kuuuuul! Men jag tänker minsann sitta här och kolla ut på snön som faller utanför fönstret och lyssna på musik en stund till. Sen ska jag tycka synd om mig själv i bilen dit och ännu mer när jag springer runt där uppe på galgberget! Kallt som bara den och förmodligen griniga småbarn. Good for me! Nej nu måste jag börja packa, vi hörs när jag är hemma IGEN


jag och empalainen i 1:an


In school

Sitter i skolan och slapp provet, jag nöjer mig med ett G i kursen (vilket förmodligen är det jag kommer få i vilket fall som helst). Så nu väntar två kapitel till i matte E boken och en inlämning av kompendiet vi fick ut på projektet samt kursprovet. Det känns skönt att man börjar se slutet på alla ämnen nu samt på gymnasieskolan. Studenten är om 92 dagar och tro det eller ej men jag fyller 18 om 16 dagar. Helt okej enligt mig måste jag säga! Snart är det dags för psykologi och därefter åker jag till kanotklubben för att göra lite tester på Emmelie. Hon ska få cykla lite i bastun och så ska jag mäta pulsen. Ikväll är man tränare för småttingarna på kanotklubben och de ska ut och springa på berget är det tänkt. Egentligen har Jörgen dom men han är sjuk så jag tar dom. Jag kan ju ändå inte springa själv men det kan vara skönt att få komma ut lite ändå. Bajs på knäet! Funderar på att köra ett pass på gymmet också om jag hinner, imorgon blir det också ett pass tror jag. Innan Psykologin och innan jag åker till växsjö. Men nu borde jag göra något vettigt också (som om bloggen inte skulle vara nog? haha), vi hörs när jag kommer hem.


Nightmares

Nu är jag som tur är vaken men natten har varit hemsk! Jag drömde att pappa blev jättesjuk och dog. Det som inte gjorde saken bättre var det att jag drömde hela tiden att jag vaknade ur drömmen och så var den sann. Vaknade gråtande och hörde absolut ingenting, rädlsan kom smygande igen. Hade det varit verklighet? Den var ju så verklig. Jag tassade in för att kolla i mammas och pappas rum och ser först sängarna. Ingen pappa men till slut hittade jag honom vid datorn och slängde mig om halsen på honom och berättade att han inte fick dö. Självklart fattade han inte ett skit men det spelar ju inte så stor roll! Snart är det iallfall dags för skola, börjar halv 10. Är redan sminkad och klar, ska bara byta om lite snabbt och cykla dit. Vädret utanför fönstret är underbart och jag skulle gissa på att det är första morgonen i år som jag hör fåglar kvittra utanför fönstret. Är våren på väg kanske?


Darling don't give me shit cause I know that you're full of it


There's plenty more fish in the sea


Same shit every year

Nu har jag ännu en gång genomlidigt ett tråkigt årsmöte. De känns ganska onödiga eftersom det inte känns som att det man säger har någon mening och därför är man bara tyst. Det enda vi ungdomar tycker är roligt är prisutdelningen och som vanligt fick jag pris. Dock inte något stort som jag brukar, har fått det mesta som går att få. Tror att jag har två priser kvar som jag inte fått men de kräver en hel del! Så i år fick jag SM-prestationspriset, det pris som delas ut till de som tagit medalj på SM. Så en ros + 250 kr blev det och Johanna är nöjd! Känns som att mina dagar är ganska fulla nu ett tag framåt. Imorgon är det skola, träning och så ska jag var tränare för småttingarna. Ut och springa ska dom! Har ju prov imorgon också men jag funderar på att strunta i det eftersom man inte behöver göra proven för att få godkänt i kursen. Men samtidigt så spelar det ju inte någon roll vad man får på proven då heller så jag förlorar ju inget på att göra dem... På fredag har jag åker jag iväg till Växsjö på ett idrottsforum om framtidens idrott. Så får ta ledigt från skolan på fredag eftermiddag och packa, blir bara borta över natten så är hemma igen på lördag vid 18:00 och då ser det ut som att det blir en gourmémiddag med tjejerna. Sen på söndagen är det först träning följt av möte och förhoppningsvis ska jag väl hinna med lite plugg också. Körigt tycker jag, vad tycker ni?

Onsdag

Så nu sitter man här igen, precis ätit pannkakor och ska snart dra iväg till träningen. Där stannar jag ikväll då det är årsmöte och det vill man ju inte missa! Särskillt inte när vissa pris delat ut som jag fått kämpa så hårt för att få igenom! Men nu borde jag ta och skynda mig faktiskt, ska vara ombytt och klar om 10 minuter och jag som inte ens har packat än! Älskade stress!

Crazy day

Ganska omtumlande dag faktsikt, åkte till kanotklubben efter att jag varit och hämtat ut mina glasögon och var väl där vid tio över fyra. Började då med mina pulstester och fick ut lite fina resultat. Väl tillbaka på kanotklubben dracks det te och kvällen slutades med möte och att en av tränarna (inte av de unga) åkte till sjukhuset i ambulans. Man blir lite chockad gånger som denna, men det är väl livet antar jag. Övrigt sitter jag här med mitt spotify och lyssnar på tonvis av musik! Like it!

Tisdag betyder seriedag

Så sant som det är sagt, idag är det tisdag och det betyder att det är seriedag för Johanna. 90210 som jag inte hinner kolla på på måndagskvällar och andra avenyn. Har även hunnit med en snabbis på stan med Hannis och hittade en underbar klänning på Kate, Paris and I som jag funderar på att köpa till studentkvällen. Vill inte ha samma klänning på mig som på dagen! traskade in hos optikern och kollade till glasögonen som jag ska hämta snart samt la undan ett par sjukt snygga gladiatorsandaler på DNA. Gosh vad snygg jag kommer bli på studenten!
 

En enkel vit axelbandslös klänning med svart kant där uppe och med en rosett på ryggen, helrätt för sommaren!


Hannis och ryggen på klänningen

Ingen morgonstress

Om 10 minuter går bussen och jag är för en gångs skull helt färdig! Idag gäller skola i 1 timme, lite träning, lite projektarbete, lite plugg och lite möte. Kommer nog bli en ganska stressig dag så jag går till bussen nu för att vara i god tid till den iallafall! Vi hörs lite senare gott folk

My day

Det blev en liten runda för mig och Kim iallafall, trots att jag var emot det. Men riktigt härligt var det! Självklart paddlade vi K2 och efter ett tag kom till och med solen fram! Tyvärr kunde vi inte vara allt för nyttiga och åkte iväg och köpte godis efteråt och som vanligt blev det en gigantisk påse från videomix. Hem till henne för att lyssna på musik och bara softa. Därefter pallrade vi oss vidare för att träna småttingarna och det slutade i sanning eller konsekvens (!?) och en av barnen fick för sig att han skulle veta en massa privata saker om mig, men nej! Körde hem därifrån och nu sitter jag här. Har ätit lite mat, lyssnat på en massa musik, kollat lite bloggar och skrivit ett tävlingsinlägg för att vinna biljetter till hultsfred. Wish me luck!


Tävling om hultsfredsbiljetter



Marken skakar, jag skakar, världen skakar! Mitt hjärta slår fort, i takt till musiken. Publiken sjunger med "And I just can't look it's killing me and taking control. Jealousy Turning saints into the sea, swimming through sick lullabies, Choking on your alibis. But it's just the price I pay ,Destiny is calling me. Open up my eager eyes 'Cause I'm Mr. Brightside". Gud vad bra det är! Det här har jag väntat på i flera månader att få se The killers, Regina spektor, Hello saferide, Anna Ternheim och många andra. Många undrar varför, jag hatar ju att bo i tält, jag hatar allt som har med camping att göra men de förstår inte. Det är värt det, jag skulle göra det hundra gånger om för en sån här upplevelse. Hultsfredsfestivalen, stället som aldrig dör. Folk överallt, musiken spelas högt och det är här jag vill vara tillsammans med Kim, Hermin, Emmelie och Martina. Det är synd att det bara är en vecka! Marken skakar, jag skakar, hela världen skakar med mig!


Mitt framtida liv

Idag har jag och Kim planerat vårt framtida liv tillsammans. Om två år köper vi en Lincoln SUV och bilar upp till Luleå. Där bosätter vi oss och bor tillsammans, redan utbildade bartenders. Vi pluggar lite och jobbar och extraknäcker som langare (varför ska man annars ha en stor bil för, ja förutom att få med sig alla kläder då). Eftersom vi jobbar på helgerna har vi råd till en snyggislägenhet och vi ska åka skidor varje helg! Sen ska vi skapa en blogg, www.ilagenheten ska den heta och där ska vi lära ut norrländska för nybörjare. Awsome!

Måndag igen

Hallå där, precis varit ute och kört lite bil och det jag kom fram till idag var att det blir mycket roligare om man brummar lite själv samtidigt. Hehe snart ska jag ta mig till kanotklubben och möta upp Kim för en liten paddeltur (får väl se ifall vi orkar, vädret är ju inte jätteroligt) och sen ska vi ta hand om småttingarna på örjan... Det låter väl som en ganska hyffsad studiedag va?

Tummen upp för Wipeout

Kanal 5 startade som ni säkert redan vet ett nytt program ikväll, Wipeout. Tjena vad jag skrattade! Där satt/låg jag, mamma och pappa och verkligen gapskrattade. Naej det måste ses igen! Sen har jag faktiskt inte haft så mycket för mig alltså, typ suttit här och lyssnat på musik. Som vanligt då med andra ord hehe. Imorgon är det studiedag och jag undrar vad jag ska ha för mig då... Några förslag? Paddling blir det nog och en massa övningskörning. Tvingar ut pappa på landsvägen igen efter ett fint nervöst utbrott från min sida. Det här med bilkörning kanske inte är min grej iallafall? haha eller så är jag bättre än vad jag själv vill tro... Nu är det iallafall tänkt att lilla johanna ska sova. Godnatt, sov gott, dröm sött!

If she wants to rock she rocks



Riktigt skön låt om jag får säga vad jag tycker och det får jag ju för det är min blogg. Like it!

Något gammalt, något nytt

Även idag har vi plockat med mormors gamla grejer och det visade sig att jag nästan inte behöver köpa någonting den dagen jag flyttar hemifrån. Jag har nämligen fått en hel servis Arabia, helt vanligt vitt porslin som dock inte går att köpa längre. Samt en hel massa bestick och glas och liknande. Förutom dessa hushållsgrejer har jag tagit en jättefin ballerina, två porslinskatter och en liten gris. Tror att allt i porslin är från kunglig dansk men jag är inte riktigt säker. Tyvärr hann mamma packa ner grejerna innan jag kom på idén att fotografera det. Men men, that's life. Nu är det dags för mat och ikväll blir det nog sängen ganska tidigt eller?


Idag är det vår dag

  

Så sant som det är sagt, idag är det internationella kvinnodagen. Vet ni varför man firar den? jag hade ingen aning så jag kollade upp det.

Den internationella kvinnodagen startades år 1910, ganska länge sedan alltså, fast utan ett bestämt datum och tanken med dagen är att man ska uppmärksamma ojämställdighet och kvinnors situation världen över. Visste ni också att i vissa länder ger männen kvinnorna presenter. Varför har inte vi det så? "Grattis på kvinnodagen Johanna, här får du en liten present" det tycker jag låter som en bra idé. Det är aldrig försent att ändra på sig!


I've got the power!

Ännu en som fallit offer för min musikmakt! Från att ha fullkomligt ha hatat Håkan Hellström till att be om att få höra fler låtar av honom. Dagens offer är alltså Annsofie. Paulina you're next! Det enda som behövs är att trycka på de rätta knapparna. Rätt låtar och man är fast i en grå håkan-dimma. Hmm nog med mitt skitsnack, det har paddlats idag och vi var tvugna att försöka intala oss att vi inte var helt dumma i huvudet där vi satt i våra kanoter och snön yrde över våra huvuden. Känseln försvann ganska snabbt från våra fingertoppar och händerna svullnade upp samtidigt som hälarna färgades lila vid kontakten av kanoten. Det låter ganska mysigt eller vad säger ni? Nej mindre mysigt säger jag faktiskt!


Extreme blogmakeover 2

Ännu en gång har min blogg fått en liten extreme makeover och gått från väldigt färgglad till lite neutral igen. Skönt tycker jag, ögonen tröttnade ganska fort på de starka färgerna och jag tycker den blev ganska söt nu. Idag eller ja nu blir det väl igår, var en ganska jobbig dag. Började med träning tidigt på morgonen, vilket påminner mig om att jag ska träna klockan 10 imorgon och borde ha sovit i flera timmar redan vid det här laget... Iallafall så paddlade vi en bit och när jag kom hem gick jag hem till Linda för att fixa med studentklänning. Den behöver dock sys upp en bit men annars är den perfekt! En alldeles vanlig studentklänning blir det alltså och till detta blir det ett par gladiatorsandaler, lockigt hår/page, en riktigt fin studentmössa, en massa blommor och så jag såklart. Visst låter det bra? Därefter började jag och mamma plocka i mormors gamla lådor. Vi har inte rört dem sen hon dog i maj och en hel del känslor kom upp. Men jag var stark inför mamma iallafall, det är det som räknas! Nej nu är det dags att sova, ni får gärna säga vad ni tycker om min nya design.  Det skulle vara väldans snällt alltså! Puss och kram


Martin made my day

Man skulle nog lätt kunna säga att Martin har gjort min dag! Det började med att han hämtade upp mig tjugo i nio för att vi skulle åka på öppet hus på halmstad högskola. Tråkigt men är det obligatoriskt så är det... Hela vägen dit satt han och sjöng Elvislåtar för mig och vi kom fram till att om han sökte till idol och klädde ut sig till Elvis så skulle det bli riktigt bra tv haha. Väl framme gick vi runt och samlade godis och Martin testade på att ligga på en spikmatta. Scary tyckte jag och nöjde mig med att ta kort på honom när han gjorde det. När vi inte orkade med stället mer, efter ca 40 minuter gick vi upp och tog en gratis fika för att sedan åka in till stan och köpa present till hans pappa. Martin hittade en sjukt snygg kavaj också som han borde köpa men som hans far inte var lika förtjust i men jag hoppas på att han lyckas övertala sin kära mor. För Lena hon är snäll hon! Efter skolan blev det lite träning och jag är i full gång med att gå in mina nya skor. Wish me luck!


Martin på spikmattan


Av någon anledning gick han med på detta!?


Aj tror jag, hans rygg var något röd efter detta :O


New stuff

Efter skolan idag blev det en liten shoppingrunda på stan tillsammans med vivi. Det blev en fin tröja gjord av vivi som ska betalas lite senare och köpte ett par dödligt snygga skor att ha på balen. Har gått en stund i dom nu och kom fram till att det är i stort behov att gå in dom. Får nog bli till att gå i dom en liten stund om dagen fram till balen nu. Ca 3 månader kvar och jag ska lära mig gå i dom 10 cm höga klackarna. Tror att det högsta jag gått i är 8 cm så borde inte vara allt för svårt. Men hej hopp, då blir jag nästan 1.80 cm och bara mellan 2 och 7 (?) cm kortare än min kära baldejt. Gosh vad snygga vi kommer bli! Nu saknas bara väskan men förhoppningsvis är den på väg hit nu. Men här kommer bilder på dagens fynd!


Silvriga pumps med peep toe och 10 cm klack, 450 kr Bianco footwear


Tee från Happytees, 250 kr


I want to work

Nu känner jag mig duktig, har skickat iväg två jobbansökningar nu och förhoppningsvis blir det fler imorgon. Eftersom jag inte är trött än så blir det nog till att skriva lite på projektarbetet nu. Oj, jag är nog antingen sjuk eller så är jag riktigt uttråkad men det måste ju göras ändå så det är väl bra. Som sagt två jobb är sökta, ett på kommunen och ett på first camp tylösand. Känns skönt att ha fått iväg dom nu eftersom ansökningstiden på tylösand-jobbet går ut imorgon. Imorgon ska jag söka jobb som säljare på H&M, Statoil och städerska på hotell tylösand. Hoppas jag lyckas få någonting iallfall, hehe.

Onsdag är det va?

På toppenhumör idag, två nya saker har fått flytta in här hos mig. Men mer om det sen. Skolan varade bara en stund idag för jag gick hem på projektet. Därefter har jag bara slappat, kollat på mitt älskade 90210 och lagat mat (surprice), diskat och ätit. Nu sitter jag här och ska nog börja skriva lite jobbansökningar är det tänkt. Har hittat lite olika intressanta jobb faktsikt som jag hoppas på! Men nu ska vi se, vad tror ni det är som döljer sig i min stora svarta låda?




Nästa inneboende, en söt rosa mobilstrumpa. 40kr från Knit it. Me like!


Beslutsångest

Visst blir man serieberoende? Jag sitter här och är riktigt otålig eftersom jag fortfarande inte sett det senaste 90210 avsnittet. Kollade på andra avenyn nyss och det blir nog lite sent ifall man ska kolla på 90210 nu. Iallafall om jag ska lyckas ta mig upp till skolan imorgon och det vore ju lite bra fakitskt. För övrigt sitter jag här och funderar över eventuella konserter. Hultsfred eller peace and love? Hultsfred har The killers och Regina Spektor, peace and love har Håkan Hellström och the kooks. Svårt val! Annars sitter jag och har lite småångest över helgen. Åka till Borås och ta slut på alla mina pengar men få se Håkan eller stanna hemma och ha en massa pengar kvar och sitta och drömma om att få se Håkan. HJÄLP MIG!


He's a genius

   

Det är lite roligt det där med statistik måste jag nog säga. Varför har man alltid som mest läsare de dagar man inte uppdaterat ett dugg? Ganska roligt tycker jag. Nu skulle jag ju kunna dra hela dagen, att jag varit i skolan, paddlat, suttit en jävla massa vid datorn och så men nej det orkar jag inte skriva om. Istället tänkte jag prata om Håkan Kråkan Kraxmaskin (för de som inte vet, Håkan Hellström). Han om någon är ju ett geni! Hans texter går rakt in i hjärtat precis som den halvdana sången. Satt och diskuterade hans låtar med Paulina som tycker att han är riktigt värdelös men sen kom hon också på att han var riktigt duktig på att skriva. Nu återstår bara att lära henne lyssna på honom också, jag ska lyckas som så många gånger förr. Precis som när jag lärde Hermin att lyssna på Winnerbäck. Detta gjorde jag genom ett enkelt litet trick... Vi var på gymmet och jag satte på kom änglar och sa till Hermin att lyssna på den och säga vad hon tyckte. Bara några minuter innan hade hon dissat Winnerbäck totalt (självklart hade hon aldrig lyssnat på honom) och nu tyckte hon att den okända låten var riktigt bra. Hmm, det är ju Winnerbäck säger jag och hon blir riktigt förvånad och säger att även hon kan ändra sig. Man kan välja vad man ska tycka om för musik, det är vad jag säger. Vill man tycka om Håkan, då gör man det. Är man fast vid att han suger så vägrar man ge honom en chans. Så ge musiken en chans gott folk!

Monday

Veckans sämsta dag än sålänge. Förhoppningsvis kommer den att förbli det också! Började dagen på banken och har haft världens huvudvärk hela dagen. Skola och träning och leka tränare stog näst på tur och kände att jag var riktigt usel som tränare idag. Satt bara på en bänk med min kompis huvudvärken... Nu sitter jag och lyssnar på Markus Krunegård efter en kass körning hem. Nej dagen kunde varit bättre!


Jag kastar sten mot solen för jag hatar den


jag skäms

Kvällens melodifestival var ganska pinsam... Agnes var ju den enda som var något att ha! och jag låg i soffan och skrek "vad har jag gjort för att förtjäna det här!?" när Thorleifs började spela. Nej jag kan ju inte direkt påstå att jag var positiv och inte blev det bättre av att mamma och jag hade strumpkrig som slutade med att båda kastade strumpor på pappa. Haha, visst är det bra med pappor? Imorgon blir det paddling och jag är pepp till tusen, slår vad om att jag inte är lika pepp när jag vaknar imorgon bitti halv 8 och inser att jag måste gå upp för att gå ut och paddla. Nej hoppas att det är fint väder iallafall så man slipper frysa fingrarna av sig! Godnatt på er! Puss

RSS 2.0