Today

Hallå där, vad har hänt för spännande idag då? Jo jag har sovit, väldigt länge faktsikt eftersom jag gav mig själv tillåtelse att skippa träningen idag. Så jag såg fram emot att ha en lugn dag men eftersom jag blir uttråkad så lätt så fick jag spader och började tvätta och laga lunch och alltihopa på samma gång. Japp, det låter som mig! Nu ikväll har jag varit på möte. Först har jag hållt i ett informationsmöte om kanotskolan som drar igång nästa vecka och efter var det möte om utbetalningar från klubben. Det slutade med att jag får ut 4400 kr imorgon men 1000 av dom går direkt iväg till palle för förra kanotskolan. Men sen har jag inte fått någonting för min tränarinsats än så det lär bli mer alltså. Hehe jag är nöjd! Nu har jag sådär jättetråkigt igen så jag springer upp och ner på väggarna. Tror att jag sätter på en film! Godnatt

fredag och senare

På fredagen hann vi med ett besök på möllegård för att äte lite italiensk glass och sedan åkte Martina hem och kvar blev en trött och ledsen Johanna. Så mamma tog med mig och handlade ännu en spikmatta så att jag skulle få en egen och det blev även en bikini som har samma mönster som en picknickduk men det är ju en helt annan historia. Väl hemma igen hyrde jag Twilight och låg i soffan och halvsov. Lördagen var ungefär likadan till skillnad från att jag tränade lite också. Nu idag är det samma visa, jag har tränat och slappat och ikväll planerar jag att hyra Australia, mysigt värre. Nej nu ska jag lära mig grilla!


En utan-smink-Johanna, det ni!


torsdag

Ännu en strålande dag som började med träning. Styrketräning faktiskt och detta med självaste Dr Bombay i högtalarna. hehe folk kollade lite konstigt men när de hörde den perfekta träningstakten gick de vidare igen. En och en halv timma senare hade vi tränat klart och gick upp för att fixa mat, köttbullar och spagetti. Mums! lite stressigt var det för vi hade faktsikt en tid att passa, vi skulle på *dum dum dum duuum* Harry Potter och halvblodsprinsen. Självklart blev jag rädd och var nära att hoppa ner i Martinas knä, men hallå? det hade ni också blivit! Dock skrattade Martina bara men ändå... Tillbaka till klubben för nästa pass, detta med småbarnen och Karin och Hanna välte. Höhö och tappade en sits som nu sover på nissans botten. Även detta fick bli en filmkväll och vi kollade på Patrik 1,5.


onsdag

haha nu tar jag alla dagar för sig, det blir enklare då tycker jag. Iallafall onsdagen bestod för det mesta av mat faktsikt. Vi började med frukost följt av träning. Efter träningen åt vi mackor och vattenmelon för att sedan cykla in till stan där vi satte oss på skånskan och tog en fika. Därifrån direkt till espresso house där vi åt en macka var. Sen tog vi faktiskt en liten matpause och kollade runt lite på stan innan vi gick till peo's för en liten glass och sen tillbaka till klubben för nästa träningspass. Låter bra va? haha gott iallafall! Under kvällen sedan kollade vi på och grät till under taket lysar stjärnorna

Bara för att Martina är den snyggaste jag vet!
 

Tisdags

Jo nu har det gått en tag sedan sist, och jag som lovat mig själv att skärpa till mig! Jaja, så är det ibland. I måndags åkte jag ju bara bil och kom in hem förrens sent på måndag kväll så det finns det ju ingenting direkt kul att berätta om. I tisdags däremot träffade jag världens bästa Hermin och satt spänt och lyssnade på allt galet hon hittat på på hultsfredsfestivalen. Jag ångrar faktsikt inte att jag inte följde med, eller kanske gällande vissa saker men jag hade det bra i Östersund också! Däremot hade jag kunnat byta ut SM mot det alltså! Hehe när vi satt där passade jag också på att pimpa min nyinköpta iphone som kan ha varit sisådär tio minuter gammal eller nått. Inte för att jag lyckades göra särskillt mycket på den men man lär sig ju! Iallafall, på kvällen var det träning med småbarnen och efter det åkte jag till Österskans och hämtade upp Martina.

 
1. Hermin
2. mönstret på min iphone


Östersund

En latisdag idag, jag och mamma har hjälpts åt att passa barnen medan Linda och Björn gjort stan en stund och min kära far var på en kyrkogård. Detta resulterade i en massa film och en kojja där barnen sov middag. Eftersom de var så trötta sov de länge och det blev lite kortspelande och tårtätning under tiden. För ni förstår att när man är i Östersund måste man äta Schwartswaldstårtan från Wedemarks. Nu under kvällen har vi varit hemma hos Ronny och Bettan igen för att hälsa på Sophia och nu sitter Björn här jämte och snackar skit. Han pratar om att jag borde gå ut i skogen och plocka blåvalar... Eller blåbär, jag har nog dålig hörsel! Därför borde jag nog sova nu, godnatt

stressigt jämtland

Det är fullt uppe här uppe i norrland, vi åker från ställe till ställe och det finns inte särskillt mycket tid till att sitta vid datorn. Igår var vi på Jamtli och hade det jättetrevligt hela dagen, gick en guidad historievandring som är som ett rollspel och det var riktigt nice alltså! Allt kändes så verkligt när man gick mellan de olika miljöerna och århundradena och i slutet av vandringen var vi rymlingar som skulle gå över norsa gränsen olagligt. Haha allt prat om att gömma sig för militärerna och sånt fick Jakob att bli livrädd och alla skådespelarna kom fram till honom och berättade att det bara var på lek. Nej det var helt klart prisvärt! På kvällen blev det lite familjemys med kortspelande och lite vin. Dock spillde Björn ut hela mitt glas över duken som fick bli akuttvättad... Idag har vi varit på sightseeing på Frösön och lite sånt och vi har även besökt några outlets men jag hittade inget speciellt. Köpte 3 par shorts som jag kunde ha och sova i iallafall. Två par rosa och ett par blåa. Mycket bra tyckte jag. Sen har vi varit hemma hos Ronny och Bettan på en liten fika och nu sover alla utom jag. Så jag tror bestämt att jag ska följa deras exempel och gå och lägga mig även jag. Godnatt!

Ja, jag har kusiner

Nu när man har slutat skolan och kommit en bit in på sommarlovet finns det lite mer att blogga om faktiskt. Faktum är att denna dag inte har varit lik någon annan dag! Vaknade upp hemma hos Ulla och Benno efter en lång välbehövlig natts sömn och gick upp för att äta lite frukost. Då ringer Linda och dom och säger att de är framme i Östersund och en kort stund senare är de hemma hos Benno och Ulla de också. Därifrån åkte vi och "checkade in" i vårt hus som vi hyrt denna vecka och efter detta blev det en runda inne i staden. Okej, so far inget jättespeciellt... Men inne i stan var vi och träffade Tove-Lise, Ole, Ole-Petter, Maiken och hennes kompis Karin. För de som inte vet det är min pappa adopterad och Tove-Lise är pappas halvsyster. Lite roligt är det att det är jag och Maiken som fixat detta möte efter att hon sökte upp mig på facebook för någon månad sedan! Vi fikade iallafall i några timmar i badhusparken här i Östersund och det var riktigt kul. Jag hade dock lite problem med att förstå norskan och att de bor så långt upp gör ju inte dialekten lättare! haha nej men det gjorde inte så mycket, Tove-Lise var bra på att översätta så att jag fattade. Nu har vi kommit hem, ätit och planerat resten av veckan. Imorgon ska vi till Jamtli för att återuppväcka gamla barndomsminnen och sen är väl resten av planeringen ganska vag. Vi åker iallafall vidare till Åre på fredag och förmodligen far (lägg märke till hur man ändrar sitt språk i andra delar av sverige) vi hemåt på måndag igen.

Nu är det dags för mig att sova iallafall, jag delar ju rum med lilla Jakob och han är väl inte känd för att sova jättelänge på mornarna iallafall! Godnatt och sov gott på er allihopa!


Under min bloggpaus del 2

Efter att ha tagit studenten i ösregn blev jag störtsjuk och låg hemma i 40 graders feber samtidigt som jag kände mig tvungen ann gå till jobbet som kanotskoleledare. Så där sprang jag runt, även det i regn och blåst, med 40 graders feber och tog hand om 6 stycken små barn som ville lära sig paddla kanot. Detta var väl inte världens bästa idé eftersom det tog två veckor för mig att bli frisk. Under denna tiden hann jag även fira midsommar hemma hos Kim och ha en dagen-efter-dag tillsammans med hela familjen. Efter två veckor med kanotskolan var det dags för SM och detta var ju en resa för sig om man säger så!

Stockholm: Eftersom SM var uppe i Sundsvall orkade vi inte åka allt på en dag och mellanlandade i Sollentuna utanför Stockholm. Som de flesta vet bor min kära syster där och vi fick låna hennes lägenhet över natten. Där gick vi och shoppade på stinsen, ett par shorts och ett linne blev det! Jag säger bara "nu skulle det smaka bra med en big tasty" och så kan ni ju själva räkna ut vad det bjöds på för middag!

SM i Sundsvall: Vidare till SM och jag har nog gjort ett av mina sämsta SM någonsin, ingen medalj med mig hem alls och det bästa jag presterat äv en fjärdeplats med fyra hundradelar men jag fick iallafall en plats i årets juniorlandslag. För övrigt måste jag säga att Jönköping har varit underbara när jag fått komma och klaga lite. Saknar er redan!

Östersund: Vi flydde ifrån vårt hus i sundsvall hit till Östersund och nu sitter jag här hemma hos Ulla och Benno och ska alledels strax sova, nu däremot ska jag vara lite social. Godnatt!

Under min bloggpaus del 1

Jag skäms lite eftersom jag inte bloggat på väldigt länge nu men jag har faktiskt inte haft tid till det. Mycket har hänt sen sist; jag har bland annat varit på bal, tagit studenten, jobbat med kanotskolan, varit sjuk, tävlat på SM och fått en plats i svenska juniorlandslaget! Så nu tänkte jag dra en liten snutt om det som hänt faktiskt.

Balen: Efter att ha spenderat många timmar med hår, smink och övriga förberedelser var det dags att gå på den omtalade balen. Nervös som in i bomben körde mamma och pappa iväg mig till slottet för att möta upp Patrik och bilen. Men innan det var dags för att ta bilen ut till hotell Tylösand stannade vi för fotografering utanför slottet och på najaden. Många fina bilder senare började vi åka ut mot hotellet men ungefär vid höjd med Bäckagård började den ungefär två timmar långa kön. Förväntningarna växte mer och mer för varje minut där i bilen och när vi väl kom fram till röda mattan var jag både nervös och rastlös. Det hela gick ganska snabbt trots att det var en hel del väntande. Men väntade på att få komma in, man väntade på fördrink, man väntade på förrätt, man väntade på huvudrätt, man väntade på efterrätt, man väntade på dans och man väntade på efterfest. Alltså en hel del väntan men ändå kändes det som fem minuter! Väl hemma vid femtiden på morgonen gav mamma mig mat och jag gick dödstrött och la mig.

Studenten: Helt otroligt, äntligen fanns det ett slut på allt pluggande och slit! Det började klockan sex på morgonen med en försovning och en stressig dusch och en snabb liten make up. Iväg för champagnefrukost hos Martin, jordgubbar och champagne och lite frallor. Därifrån åkte vi till skolan för fotografering, avsked och ett alldeles för långt tal i aulan. Man satt bara och ville springa ut hela tiden! Vi sprang, vi skrek och vi festade hela natten lång. Så mycket mer kan jag nog inte säga för att beskriva själva upplevelsen. Dock spöregnade det och jag skattade mig lycklig eftersom jag hade två klänningar och slapp gå runt i den blöta vita hela dagen. Mycket fina presenter fick jag och jag måste säga att det är bland de bästa dagarna i mitt liv någonsin!


RSS 2.0