Thursday, friday, saturday, sunday

Nu är jag hemma från ett ganska grått Stockholm, men oj vad roligt jag har haft det! Tänkte faktiskt vara duktig och berätta om allt jag gjorde där. Inte illa va? Haha, så går det när man har tråkigt...

Torsdag: Jag tog ju flyget ifrån Halmstad flygplats klockan 16:10 efter att ha stressat något för att komma i tid till incheckningen! Jakob ville inte skynda sig men det var ju ganska kul med de stora flygplanen på så nära håll så de skulle köra mig dit. Men jag hann i tid och satte mig och väntade i gaten och där satt jag... Vi väntade och väntade och 10 över var det en som frågade varför vi inte fått gå på planet än och då helt plötsligt fick vi gå på. Höhö, sammanträffande? Iallafall, väl framme på Arlanda skulle jag försöka reda ut det här med flygbussen som gick ganska bra från början ändå. Så jag gick på bussen och skulle betala men nej, man fick inte betala med kort... Ajdu, sprang in och köpte en biljett och fick stå ytterligare 10min och vänta på nästa flygbuss. Inne i stan kände jag och Petra att vi var hungriga och åt på tacobar på stureplan, riktigt gott faktiskt! Mätta och belåtna gick vi vidare till sturegallerian där det var mingel och gick runt och kollade i alla affärerna, jag köpte ett halsband till Petra som hon ska få i julklapp. Jaja, hon tycker ju iallafall om det eftersom hon valt det själv! Hehe, vi var ganska trötta så åkte hem efter bara en kort stund och det var ganska skönt. Spelade lite wii och sen var det sängen.

Fredag: Ganska lugn dag faktiskt. Vaknade väl runt 9-tiden och gick upp och spelade lite wii med Jarl som hade jobbat natt. Vid 12 smsade vivi och sa att hon ville ses så vi bestämde att vi skulle träffas runt halv 2-tiden. Självklart hittade inte jag till pendeltågsstationen direkt (vilket jag egentligen gjorde tydligen) och missade tåget. Men var ändå framme vid 2 och den som väntar på något gott, eller va? Haha vi gick och åt lunch och sen strosade vi runt på stan, där jag (Ja, jag!) var den som hittade bäst! Känn på den ni! Hehe åkte hem vid 5 igen och jag och Petra hade myskväll med idol, thaimat och godis!

Lördag: Shoppingtime!! Vi åkte in till stan runt 12-tiden och började leta julklappar. Lite fika hann vi också med innan vi skulle gå på bio med Jarl och hans kompisar, new moon blev det. Äntligen! Hehe, det var helt klart värt att vänta på att se den trots att den absolut inte kan mäta sig med boken... Efter filmen blev det mat på nån restaurang på drottninggatan och lite sånt och sen åkte vi faktiskt hem och kollade på film. Gossip hette den, ganska kass faktiskt men ändå!

Söndag: Blev en ganska stressig dag, bestämde mig lite hastigt och lustigt för att ta flyget hem 15:25 och just då var klockan 13:30. Smart Johanna? nej inte riktigt men ja, jag har aldrig påstått att jag är särskillt smart heller... Hehe så vi stressade iväg till Arlanda och nu är jag ju hemma!


Vivi, kan du hälsa Bobby från mig? ;) Hehe vi hade lite problem med att vara seriösa och Vivi hade problem med att stå still när jag skulle ta bild på henne... Höhö, så då får man väl vara nöjd över att man har en konstig bild på henne! ;)

Jag vill jobba!

Jobbintervjun är avklarad och det kändes riktigt bra, vill verkligen ha det här jobbet nu! Tror att det skulle vara perfekt för lilla mig! Så nu återstår packningen så att den är klar innan lilla Tuva vaknar. Linda fick jobb idag och Tuva har ögoninflammation och har varit sjuk så hon kom och hälsade på nanna och morfar idag. Men det är alltid lika mysigt att ha henne här. Dock kanske det inte är världens hit att packa samtidigt som man leker med henne, det blir lätt fel då! Aja, måste sätta igång, kanske skriver mer sen puss!


The sun will come out, tomorrow

Nu är flygbiljetten till imorgon bokad och jag är hur pepp som helst på en helg i Stockholm med en av världens bästa systrar! Imorgon när jag kommer fram ska vi först gå och äta lite och sedan gå på något mingel på sturegallerian, riktigt kul tycker jag! Ska faktiskt gå och lägga mig när som eftersom det är mycket som ska hinnas med imorgon. Efter min jobbintervju ska jag träffa Sara över en lunch och sen är det ju inte lång tid kvar tills jag åker. Planet går 16:10 så jag är i Stockholm 17:25. Låter ganska bra va? Nej som sagt, dags för små Johannor att sova nu!


Relaxation day

Det regnar ute, ganska trist men vad gör väl det när jag är inomhus? hehe, har precis tagit mig en dusch och hade väl tänkt ta det lungt idag. Ingen träning, ingen stress, bara stanna hemma och ta det lugnt och ta hand om mig själv. Har fortfarande lite ont i armen efter vaccinet också och det är ju med ganska trist. Jag är lite sugen på att sätta mig och rita lite eller pyssla på något annat sätt, jag gillar att pyssla! Hehe vad brukar ni göra regniga, tråkiga dagar? Iallafall, jag borde ta och packa lite och förbereda mig för intervjun imorgon. Har en jobbintervju på morgonen och efter den åker jag till Stockholm och hoppas på lite bättre väder där! oavsett vad så kommer det bli en grym helg med min storasyster!


Min kära syster och hennes pojkvän Jarl

We three, my echo, my shadow and me

Här sitter man och kollar på one tree hill igen, har precis gjort klart Sandras nya bloggdesign. För övrigt har det varit en ganska lugn dag, eller ja lugn och lugn... Vaknade vid 9 av att pappa kom in och berättade att barnen skulle komma hit, lite halvsömnig gick jag upp och la mig i soffan istället och kollade på senaste idol-avsnittet. Såg ju inte det när jag var i Lund! När barnen väl kom åt jag frukost vid tvn som är strängt förbjudet enligt dom. Ganska bra kan man tycka eftersom de kan kladda ganska bra när de sätter den sidan till, haha! Nu i eftermiddag har jag hunnit med en timmes massage hos Therese vilket gjorde ont! haha men det ska det ju göra, annars hjälper det ju inte? Hehe åkte direkt hem och hämtade mina träningskläder och mamma och pappa och skjutsade dom till teatern. Där jag kom på att jag hade glömt något.... Löparskorna! Ganska viktigt att ha dom med sig när det är löpning så fick åka hem igen och hämta dom för att sedan komma lite försent till träningen men det var det värt! Lät Stefan lägga upp dagens pass eftersom de små barnen sagt att de vill vara med och bestämma om deras träning så vad gör man inte? Hehe blev ett pass med backträning och en massa sit-ups. Nu är jag som sagt hemma och ja, ni vet vad jag gör så... Imorgon är det onsdag, då har jag inte en aning om vad som händer men jag hoppas att det blir kul!


bilden är från fotograferingen i 3:an


Dududu

Hallå! Imorgon packar jag väskorna och åker till Lund, ska bli riktigt kul att få träffa min storebror igen! Det är ganska bajs när folk flyttar från stan och sånt... Men iallafall, idag har jag varit och tränat med Jennie som förmodligen försökte mörda mig eller något! Har nog aldrig varit så trött efter ett träningspass någonsin. De sista fem övningarna orkade jag inte med alls men hon tvingade mig igenom det. Jag antar att jag kommer tycka ännu mer illa om henne imorgon men tycka ganska mycket om henne nästa vecka igen haha. Har även varit och tränat mina små barn och haft lite målsnack med dom. Trevligt, trevligt! Well, jag tänker inte tråka ut er längre så godnatt!

Knäckt ryggen

Började dagen tidigt imorse, kvart över sex kom pappa och väckte mig men jag gick inte upp förrens halv sju. Kvart i sju var hela familjen (eller ja, den delen av familjen som bor hemma) på väg till Gislaved för ett besök hos kiropraktorn. Det hela slutade med att jag, som vanligt, ska tillbaka om sex månader för kontroll. Det är det som är så bra med Johan, han håller koll så att man slipper få ont. Perfekt om du frågar mig! Efter detta åkte vi vidare till Gällstad och lager 157 men där hittade jag inte ett dugg faktiskt. Eller köpte ett pannband om jag kunde ha när jag springer och det är väl alltid något... Eftersom klockan inte ens hunnit slå ett bestämde vi oss för att ta vägen inom Gekås på vägen hem också och jag har nu hela sex julklappar klara. Köpte ju min första julklapp i september så, haha. Iallafall, nu är det hög tid för mig att sova, puss puss


Falkenberg, Lund, Stockholm

Nu är rummet skinande rent och jag har precis bokat biljetter till och från Lund nästa helg. Ska bli hur skönt som helst att ha en hel helg tillsammans med världens bästa storebror! Dock blir det inte många helger hemma nu på ett tag. Imorgon åker jag ju till Falkenberg för en massagekurs, nästa helg åker jag till Lund och veckan efter det är det Stockholm som gäller. Men det ska bli riktigt skönt att komma ifrån Halmstad ett tag och få spendera lite tid med folk jag verkligen tycker om, inte för att jag inte tycker om folket i Halmstad men träffar mina syskon alldeles för lite och om jag skulle få bestämma skulle vi träffas mycket mer! Men nu är det ju så att dom måste jobba/plugga så det går ju inte. Iallafall, måste fixa lite musik till imorgon. Orkar inte sitta 45 minuter i en tyst bil inte! Hehe, godnatt sov gott :)

failure

Så ni fick höra om dagens planer igår, kan ju säga att dom inte riktigt går som jag vill. Fick inte ta vaccinet eftersom bara barn mellan 3-9 år skulle vaccineras denna veckan. Det var ju lagom kul när man kört genom hela stan för att komma till vårdcentralen och så får man veta det där. Man kanske skulle kunna skriva ut det på hemsidan? Nej det kanske var ett dumt förslag. Iallafall, har inte orkat med så mycket än idag, ska börja tvätta och städa nu. Sen blir det möte vid 16 på kanotklubben men ska dit lite tidigare för att prata ihop mig med Palle.


Back on track

Fikan med Sofie innan idag blev riktigt lyckad, vi hade mycket att ta igen eftersom vi inte träffats "ordentligt" på typ två år. Men det kändes inte som det, vi pratade på om allt möjligt och det var skönt. När jag kom hem fortsatte jag med min storstädning och nu har jag faktiskt blivit klar med skrivbordet och bokhyllan (som sitter ihop) och ska börja sätta tillbaka böckerna snart. Det är faktiskt inte så farligt att städa när man har valt det själv... Imorgon blir det till att städa resten av huset, åka till arbetsförmedlingen, ta sprutan för svininfluensan och tvätta inför helgen. Åker till Falkenberg på massagekurs på fredag eftermiddag och kommer hem igen på lördag kväll. Sen på söndag blir det först träning och nån aktivitet med barnen och efter det blir det myskväll hemma hos Sara! Ganska lyckad helg förmodligen! Men nu borde jag fortsätta med min så kallade städning, godnatt och sov gott!


Ingenting

Har inget bättre för mig så kan lika gärna blogga lite. Hur ser dagen ut då? Ska fortsätta på min storstädning av rummet, började i helgen och har gått igenom varenda litet papper i mitt rum så nu är det dags att börja damma och organisera skiten lite fint, hehe. Sen ska jag möta upp Sofie vid 16 och fika eller nått. Var länge sen vi träffades nu, ska försöka komma ihåg att ta lite bilder och sånt så att min blogg inte blir så sjukt tråkig som den är nu. Men lovar ingenting som jag inte kan hålla! Blir nog ett inlägg ikväll om jag är duktig hehe. Nej åter till städandet, godnatt

idag

Jag startade en ny blogg idag, fixade allt på den. Designen, skrev lite inlägg och sånt. Jag kände att jag hade tröttnat på denna bloggen men nej, jag kunde inte ha den andra. Den var inte jag. Så goda nyheter till er, jag stannar kvar :D

Words

Hallå, hallå!
Här sitter man igen framför datorn och jag har faktiskt varit lite duktig och sökt jobb idag! tre stycken än sålänge, får se om det blir fler sen... Har kommit fram till att det känns konstigt att inte gå i skolan längre, det är inte samma trygghet. Innan fick man sina 1050 kr/månad men nu sitter man här hemma och är arbetslös eller arbetssökande, välj själva vad ni vill kalla det! Det var inte riktigt vad man tänkte sig för ett år sedan när man började 3:an, då var man så inne i vad man skulle göra efter skolan, i helgen eller liknande. Jaja, nu är livet som det är och jag tänker minsann ta och hitta ett jobb som vill ha mig och som jag vill ha snart! Hehe, tänk positivt eller hur var det? Haha iallafall, min kära storebror ringde igår och ville att jag skulle komma och hälsa på nästa helg. Tyvärr ska jag ju på massagekurs då så vi försöker lösa det någon annan helg. Hur kommer det sig att veckodagarna är hur lugna som helst och på helgen har man 7000 saker att göra? Ja det kan man ju undra, har iallafall planerat in en resa till Stockholm till min kära storasyster i slutet av november och så blir det kanske lund helgen innan det. Det låter inte helt fel va? Hehe nej nu ska jag åka och träna. Pusspuss


RSS 2.0