happy happy

Idag är jag glad, pappa fyller år och jag har tjänat pengar. I morse blev min present till honom en stor hit och han blev riktigt glad. En bra början på dagen helt enkelt! Iväg till kanotklubben där jag skulle ta hand om en åtta från Wallbergsskolan, vädret var helt underbart vackert och det gick riktigt bra trots att Ebba och Stefan inte dök upp till första klassen. De kom istället till andra och var med på de tre återstående klasserna. Sammanlagt var det väl 4 stycken som välte utan mening och det kan väl vara helt okej på 4 klasser kan man ju tycka! När vi var klara där blev det till att städa, hela hallen hade förvandlats till en stor grön matta som sträckte sig från ytterdörren upp till omklädningsrummen och sedan in i duschen. Ni kan ju tänka er att det blev ganska mycket sopande där, haha. Pappa hämtade mig och vi körde och hämtade mamma på hennes jobb. Efter det åkte vi hem igen och ja, här sitter jag. Har planerat en hel del träning för min lilla grupp i vinter också, känns bra att ha kommit en bit på det faktsikt! Nu ska jag se till att maten står på bordet när mamma och pappa kommer hem från dansen, tjao!



haha oj vad stor den blev, men det bjuder jag på för jag är på gott humör :)

oinspirerad

Nu är jag sådär oaktiv här i bloggen men faktum är att jag inte har någonting att skriva om. Varje dag är den andra lik. Jag vaknar, äter frukost, pluggar teori, tränar, äter lite till och sen sover jag. Det är inget roligt att skriva om och absolut inget roligt att läsa om. Därför tänker jag inte skriva förrens det händer något i mitt liv. Till exempel att jag får ett jobb eller nått, det hade vi gillat!

Same old lies

Jag är här igen, hur många gånger har jag inte sagt det? och hur många gånger har jag inte lovat er att stanna nu? nej det är lite patetiskt faktiskt! Haha men iallafall, sitter på rummet i Lilla Edet och lyssnar på musik med Ebba. Skulle ju egentligen varit på mr Håkan Hellström ikväll men nej, jag är sjuk så det blev inget med det. Istället blir det till att vila upp sig inför morgondagens tävlingar och bara ta det lugnt. Vi ska väl snart gå och lägga oss tror jag... Ebba säger gäsp så jag antar att vi säger godnatt till er i bloggen så hörs vi nog imorgon. puss


RSS 2.0