nervous

Jag är helt sjukt nervös! Om bara 17 timmar åker jag och Patrik iväg till balen och går tillsammans fram på den röda mattan. Åhh vad jag längtar, samtidigt som jag vill att det ska vara längre tid kvar. Jag vill inte att allt ska sluta så snabbt nu, det är mindre än en vecka kvar till min student och balen är ju som sagt imorgon. Mina inlägg blir ganska korta nu förtiden men det rör sig inte så mycket mer i mitt huvud just nu... Jag antar att det är en ganska bra idé om jag går och försöker sova nu eftersom de små ynka timmarnas sömn jag tror att jag kommer få kommer att vara välbehövliga!
Godnatt, sov gott, dröm sött! Vet inte om det blir något inlägg imorgon men om jag hinner så lägger jag upp en bild på mig innan jag åker. Puss och kram


Kind of today

Hallå alla små människobarn! Nu sitter jag i skolan och har haft onödigt psykologiprat men det var okej. För övrigt idag har jag lekt hemma hos Lindus och sen har jag varit och sminkat mig på mus inför balen... Senare idag är det valsträning och efter det ska jag vara tränare för mina små barn! Jag känner att jag inte har så mycket mer att berätta just nu, puss och kram! 

Att tillägga, vi är lite bättre än Sture! Vi ska festa hela natten på söndag!

Lalala this is my world

Ännu en fullspäckad och solig dag har gått mot sitt slut och jag har för en gångs skull gjort någonting vettigt! Klockan 07:21 imorse ringde Palle mig och en sömnig Johanna svarade. Hon hade bestämt sig för att vi skulle ut till skolorna idag och så blev det, fast några timmar senare... Så istället steg jag upp ur sängen vid 10 och runt 11 kom vi iväg hemifrån mig. Därifrån bar det av till olika mellanstadieskolor där vi informerade om kanotskolan i sommar och efter detta fick vi oss en välförtjänt lunch på Asian Palace. Mätta och belåtna cyklade vi tillbaka till kanotklubben där vi tränade K4 tillsammans med Vanja och Ansa som nog blev ganska trötta på oss. Om vi säger så, jag och palle var gaaaaanska trötta och flummiga! Nu ikväll har jag tränat mina småttingar, teknik och balans blev det och till slut fick de till och med slänga i mig i vattnet. Då blev de nöjda och glada och jag fick gå upp och duscha och sedan cykla hem! Ja och nu sitter jag ju här igen, skittrött faktsikt och imorgon är det skola igen. Känns konstigt men man säger ju inte nej till lite fika!


En typisk oss

RSS 2.0