Aloha!

Sitter i skolan och redovisningen gick prima ballerina. Så himlans bra vi var! Vi vann i kategorin "Snyggast layout" och vi kom på delad 1:a plats i kategorin "Bäst information" vilket faktiskt var de enda kategorierna som fanns. Hihi, duktigt va? Nu har vi haft lunch och vi börjar inte förrens om 20 minuter så vad finns det för bättre att göra än att sitta och skriva lite i bloggen samtidigt som Torbjörn lite irriterande sitter och petar på min arm samtidigt som han säger "Pet, pet, pet, pet... osv". Ja man kunde ju tagit bort det där petandet men annars låter det som en bra sysselsättning tycker jag. Torbjörn har äntligen erkänt, han är en tönt! och Wedding fyller 18, grattis till honom. Så nu har jag fått med det också! Visst känns det bra när man är snäll mot andra? kanske borde testa på det lite oftare haha. Idag kommer min nya fina kanot som pappa är iväg och hämtar just nu. Åhhhh vad jag längtar, tänker minsann gå ut och paddla även om det är bäckmörkt när den kommer till Halmstad.

Nu ska jag och Malin göra en av våra bästa sagor, enjoy:
OBS BARNFÖRBJUDET PGA AVBROTT AV EMMELIE!

Ture bodde ute bakom tre dass. Men där trivdes Ture mycket eftersom det fanns en plats som han gillade. Platsen luktade som det hade gjort något drickbart men det var fel.
Ture älskade att röka sin hasch som också luktade gott. När Ture sov kom en gumma och tog Tures hasch så då började Ture skrika och sparka och dra och gumman sprang mot stranden och brände sig och rökte haschen och hela staden blev hööög. Då hade rymdaporna skitkul för Ture började strippa! Fy vad det var snuskigt. Gumman skakade på den lille och Ture blev lycklig på bordet. Alla gillade Tures strippshow men barnen började skratta när de såg den lilla masken som satt på äpplet som gumman slickade på. Gumman tyckte att rumpan smakade väldigt skumt men ändå åt hon äpplet.
Hasch äger! Skrek folket när Ture gjorde ballongdansen. Då var det lite naket och oroväckande tyckte snigeln oskar när han sög på påsen...


Kommentarer
Postat av: julia

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

2008-12-04 @ 23:06:13
Postat av: martina

"hahahahahaha" ;)

(okej lite kul var den)

2008-12-12 @ 22:08:38
URL: http://reeadmymind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0